BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.430,35
HABER /  GÜNCEL

Çankaya CHPnin gettosu mu?

CHP'li Eryılmaz'ın ses kaydı AK Parti adayı Bülent Akarcalı'nın gündeminde. Akarcalı'dan ilginç bir teşhis geldi.

Abone ol

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Bülent Akarcalı, bir televizyon kanalında yayınlanan ve Muzaffer Eryılmaz'a ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili, ''Eryılmaz'ın son beyanları, Çankaya Belediyesi'nin bu yapısıyla antidemokratik, zorba, halkı kandıran, yalan söyleyen, millete hizmet götürmek yerine onun parasına ve malına el uzatan bir çetenin elinde olduğunu açık seçik ortaya koymaktadır'' dedi.

Akarcalı, AK Parti Ankara İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Eryılmaz'ın personeliyle ilgili beyanlarını üzüntüyle dinlediklerini belirterek, bu beyanların ''Çankaya'nın, CHP'nin kalesi değil, gettosudur'' şeklindeki teşhislerini doğruladığını savundu.

''Çankaya Belediyesi'ne hakim cuntanın hatta çetenin, CHP adına her türlü rezilliği yapabilmekte olduğunu'' öne süren Akarcalı, Eryılmaz'ın açıklamalarının, CHP yöneticilerinin bu duruma göz yumduğunun kanıtı olduğunu iddia etti.

Bülent Akarcalı, ''Eryılmaz'ın son beyanları, Çankaya Belediyesi'nin bu yapısıyla antidemokratik, zorba, halkı kandıran, yalan söyleyen, millete hizmet götürmek yerine onun parasına ve malına el uzatan bir çetenin elinde olduğunu açık seçik ortaya koymaktadır'' diye konuştu.