BIST 9.975
DOLAR 32,39
EURO 34,74
ALTIN 2.435,97
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Candaş Tolga Işık 'Kırmızı Çizgi Fitbol'da bombayı patlattı: Artık kasa kolaylığı bitti

Candaş Tolga Işık, İnternethaber'in Youtube kanalında yayınlanan 'Kırmızı Çizgi Fitbol' programında yapılan son anlaşmanın ardından kasa kolaylığının bittiğini ifade etti.

Abone ol

İNTERNETHABER'İN YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Mehmet Ayan'ın moderatörlüğünü yaptığı Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık'ın yorumlarıyla renk kattığı 'Kırmızı Çizgi Fitbol' programında gündeme ilişkin birçok konu masaya yatırıldı. 

''Yıldırım Demirören de aday olabilir''
Beşiktaş'taki adaylık sürecini değerlendiren Candaş Tolga Işık, şu ifadeleri kullandı; ''Ahmet Nur Çebi, yarın adaylığını açıklayacak. Yıldırım Demirören de aday olabilir. Enteresan bir bilgi var. 'Ankara, Yıldırım Demirören'in aday olmasını istemiyor' diye bir kulis vardı. Ankara'dan biriyle konuştum. Çok yetkili ve etkili biri. 'Hiç böyle bir şey yok. İstiyorsa olabilir' dediler. Demirören'e yakın kaynaklardan teyit de ettirdim.

''Artık kasa kolaylığı bitti''
Beşiktaş'ta insanların neden aday olamadığı ile ilgili bende şöyle bir haber var. Dün bana kamu bankalarının oldukça önemli bir yöneticisi telefon açtı. 'Kulüplerde aday olma işi bu saatten sonra artık biraz daha zorlaştı.' dedi. 'Niye?' dedim. 'Bugüne kadar kulüp başkanları, başkan olduğunda kasa kolaylığı sağlamak için ceplerinden paralar veriyorlardı. Fakat yapılan son anlaşmayla birlikte artık o iş bitti.' dedi. Kamu bankaları diyormuş ki 'Artık kulüplere verdiğiniz paraları geri alamazsınız, bağış yapmak zorundasınız. Ne zaman geri alırsınız? Kulüplerin kamu bankalarına borçları bittikten sonra geri alırsınız.' Türkçesi 'Alamazsınız' demek. Çünkü o borç bitmez. Aday olacak kişiler kulüplere ceplerinden para verdiklerinde o paraları geri alamayacaklarını bilerek verecekler. 'Bunun bir yolu yok mu?' dedim, 'Var' dedi. Verdiğin parayı ancak sponsorluk olarak kullanabiliyorsun. Bu da aday olacakları biraz sıkıyor. Çünkü aday olacak kişinin vizyonuyla birlikte para bulması lazım." 

''Ali Koç'un heykelini dikerim''
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'tan övgüyle bahseden Işık, ''Ali Koç, Fenerbahçe'ye cebinden yüklü miktarda para koydu ve kulübü bir nebze olsun düzlüğe çıkardı. Fenerbahçelilerin yerinde olsam Alex heykelinin arkasına Ali Koç'un heykelini dikerim.'' dedi.

Serdar Ali Çelikler: Takımın büyük bir kısmı 3 aydır para alamıyor
Serdar Ali Çelikler de geçtiğimiz hafta Fikret Orman'ın Ziraat Bankası ile yapılan anlaşmaya imza atmak istemediği şeklinde verdiği bilginin yanlış olduğunu ifade etti. Çelikler, ayrıca şu ifadeleri kullandı; '' Yıldırım Demirören'in iddaa'dan dolayı engeli yok. Fakat Demirören, 'Başkanlık ile işim yok' diyor. 'Serdal Adalı olabilirim' diyor. Olur, olmaz bilemem. Ahmet Nur Çebi'nin hazırlanacağını en az 4 kişi dedi. O da ortada yok. Belki son gün çıkacak. Ahmet Nur Çebi çıkamazsa bir daha da çıkamaz. Bana birisi 'Çebi tek başına çıkarsa, Fikret Orman rakip olarak karşısına çıkar' dedi. Çebi çıkmazsa Serdal Adalı ve İsmail Ünal çıkar. O zaman da Fikret Orman girmez. Hürser Tekinoktay da potansiyeli görüyorum. Ocak ayına kadar 750 milyon Tl lazım. Takımın büyük bir kısmı 3 aydır para alamıyor. Buna teknik de dahil.''

''Fatih Terim ve Mustafa Cengiz bu sezonu bitiremez''
Galatasaray'da yaşanan gelişmelere değinen Çelikler, '' Fatih Terim, 17 transfer yaptırmış hala oyuncu bekliyor. Disiplinsiz bulur, futbolcularına yüklenir hata arar. Bende böyle hocalık yaparım. Ne güzel dünya. Artık yeni oyun bulması lazım. Fatih Terim ve Mustafa Cengiz bu sezonu bitiremez. Galatasaray'da iç siyaset rezalet. Fatih Terim'in Galatasaray'a başkan olması lazım. O zaman Ali Koç'a daha iyi cevap verir. Aslında Mustafa Cengiz de Fatih Terim de haklı.'' şeklinde konuştu.

''Bu takımın 'Ben buradayım' diyen topçusu yok'' 
Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a 1-0 kaybettiği maç hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Çelikler, şu ifadeleri kullandı; ''Fenerbahçe, Galatasaray'ı yenseydi 'Biz olduk derlerdi'. Fenerbahçe'nin yelkeni rüzgarla dolduracak 1-2 maça ihtiyacı var. Bu takımın 'Ben buradayım' diyen topçusu yok.''