BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Canaydın yenileri istiyor

İsviçre'ye uçan Canaydın soluğu Feldkamp'ın yanında aldı ve sitem etti

Abone ol

Feldkamp, İsviçre'deki ilk hazırlık maçını izlemeye gelen Başkan Özhan Canaydın'ın kendisine "Buraya kadar eski oyuncuları görmek için mi geldim? O kadar da masraf yaptım" dediğini, buna karşılık "Siz üç yıldır izliyorsunuz ama ben hiç izlemedim" yanıtını verdiğini söyledi

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, 5 Ağustos'ta İzmir'de Karşıyaka ile oynanacak hazırlık maçında sahaya çıkaracağı takımın ligde sahaya süreceği kadrosu olacağını söyledi.

Alman hoca, "Beş oyuncu bu kadrodan eksilecek. Ama ben şunu söyledim; ilk önce oyuncularıma söyleyeceğim, ondan sonra basına. Daha onlara söylemedim bile. İlk üç isim belli, ancak henüz daha diğerlerinde kararımı vermedim" diye konuştu.

Bochum maçı öncesi Bochum Teknik Direktörü Marcel Koller ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Feldkamp, "3-4 haftalık zamanda 29 oyuncuyla tanıştım. Bochum maçı, gönderilecek futbolcular için son karar verme maçım olacak. 24 kişilik bir kadroya düşmek için çalışacağım" dedi.

Lincoln açıklaması
Feldkamp, Lincoln'ün Bochum maçında forma giyip giymeyeceği yönündeki soruyu, "Lincoln'ü tüm pozitif ve negatif ifadeleri dinleyerek aldım. Lincoln'ü Almanya'da oynatmayı düşünmüyorum. Zaten kendisi de Almanya'da oynamak istemediğini söyledi.

Lincoln haftaya İstanbul'daki hazırlık maçında forma giyecek. Normalde o maça 12 bin kişi gelecekse bile belki 25 bin kişi gelecektir. Bu bir kulüp felsefesi de olabilir" diye yanıtladı.
Feldkamp, gelecek yıl hedeflerinin ne olduğu yönündeki soruya da "Biz her şeyden önce Fenerbahçe'nin 14 puan gerisindeydik. Ben şuna söz verdim; bu yıl şampiyonluk ufak puan farkıyla belli olacak" yanıtını verdi.

Alman teknik adam, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın İsviçre'ye gelerek bir hazırlık maçını izlediğini ve sonra kendisiyle görüştüğünü ifade ederek, "Başkan hazırlık maçını izledikten sonra bana gelerek, 'Ben Business uçtum ve geldim. O kadar masraf eski oyuncularımı izlemek için miydi?' diye sordu. Ben de kendisine, 'Siz üç yıldır izliyorsunuz, ama ben daha izlemedim. Aramızdaki fark bu' diye cevap verdim" dedi.

Rakip Bochum

Cim-Bom, Almanya kampındaki son hazırlık maçını bugün Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Bochum'a karşı verecek. TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmayı D Smart ekranlara getirecek. Pazar günü İstanbul'a dönecek olan Galatasaray, 29 Temmuz'da İstanbulspor ile Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak ve yeni kadrosuyla ilk kez taraftarının karşısına çıkacak.