BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,86
ALTIN 2.494,50
HABER /  SPOR

Şaş taraftara imza vermedi

Taraftar sahaya indi izhidam oluştu. İlk kaçan da Hasan Şaş oldu.

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarına Almanya'nın Duisburg kentinde sürdüren Galatasaray, çalışmalarını akşam antrenmanıyla sürdürdü. Duisburg XXL Spor Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanında futbolcular iki ayrı takım halinde çalışma yaptı.

Teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, antrenman öncesi futbolcularla 30 dakikalık bir toplantı gerçekleşirdi. Alman hoca daha sonra Ayhan ve Arda ile orta sahada özel olarak yaklaşık 20 dakika süren bir taktik çalışması yaptı. Felkamp'ın gurubunda yer alan futbolcular tek kale maç yaparken, Alman hoca antrenmanın sonlarına doğru barajlı serbest vuruş çalışması yaptırdı. Antrenör Ahmet Akcan yönetimindeki takım ise top kapmacanın ardından şut çalışması ve penaltı atışı yaptı.

HASAN ŞAŞ İZDİHAMA YOL AÇTI

Antrenmanda neşeli olduğu gözlenen Hasan Şaş yaptığı esprilerle takımdaki arkadaşlarını güldürdü. Hasan Şaş antrenör Ahmet Akcan'a çok koştuklarından yakınarak, ''Hocam akşam yemeğinden sonra kahvelerimizi de koşarak mı alacağız'' esprisi gülüşmelere neden oldu.

ŞAŞ TARAFTARDAN KAÇTI
Antrenman sonunda taraftarlara dönen Hasan, futbolcuların yanına giriş serbest demesi üzerine bir anda izdiham yaşandı. Sahaya giren taraftarlar futbolcularla fotoğraf çekilebilmek ve imza almak için birbirleriyle yarıştılar. Hasan Şaş ise fotoğraf çektirmeden ve imza vermeden otobüse ilk koşan futbolcu oldu.

Galatasaray Almanya'daki hazırlık kampı çerçevesinde son maçını bu akşam Bundesliga ekiplerinden VfL Bochum ile oynayacak. Kafile, pazar günü sabah 07.00 uçağıyla İstanbul'a dönecek. Öte yandan bazı futbolcular dün Duisburg'taki Fatih Camii'ne giderek cuma namazı kıldılar. Camide din görevlisi sarı-kırmızılı oyuncuların gelmesi üzerine kürsüden kendilerine 'hoş geldiniz' dedi.