BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.423,46
HABER /  SPOR

Canaydın yeni stat için tarih verdi

G.Saray TV'de konuşan Özhan Canaydın, Seyrantepe'de yapılacak yeni stadın bitiş tarihini açıkladı...

Abone ol

Seyrantepe'ye inşa edilecek statla ilgili çok geniş kapsamlı bir açıklamanın yakında yapılacağını belirten Başkan Canaydın, projelendirme çalışmalarının sürdüğünü, Seyrantepe'nin en güzel yerine, Galatasaray'ın stadına yakışır en iyi yere, stat inşaatının başlatılacağını söyledi.

Statla ilgili yaşanan gecikmelerin en iyiye ulaşmak istenildiğinden kaynaklandığını kaydeden Başkan Canaydın, "Bu projeyi gözümüzden bile sakınıyoruz. Bu muhteşem seyirciye yakışacak bir stadı 2-2.5 yıl içinde bitirip, 2009-2010 sezonundan itibaren maçlarımızı burada oynayacağız. Bu projeye 19 Mayıs 2004'te başladık. Sıkıldık, uzun sürdü, ama stadımızın bittiği o günleri göreceğiz. Galatasaraylılar mutlu olsun" dedi.

Tüm Galatasaraylılar'ı dostluk ve beraberlik içinde olmaya da davet eden Başkan Canaydın, 10 gün içinde, Mali Kongre'de konuşan ve stat hakkında bilgi almak isteyen tüm Genel Kurul üyeleriyle bir toplantı yapacağını, projeyi ve gerçekleri evraklarıyla anlatacağını ve görev almak isteyenlere görev vereceğini sözlerine ekledi.