BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.422,53
HABER /  SPOR

Canaydın yatırım peşinde

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Beylikdüzü Belediyesi'ni ziyaret etti.

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Beylikdüzü Belediyesi'ni ziyaret etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı ile görüşen Özhan Canaydın, burada yaptığı konuşmada, Orakçı'nın iyi bir Galatasaraylı olduğunu belirterek, ''Kendisine destek olmak için buradayız. Biz burada arsa almak peşinde değiliz. Sadece belediyenin spor okullarına teknik destek sağlayarak, futbolcu yetiştirmek istiyoruz. Florya'nın dışında da Galatasaray Kulübü'ne her semtten bir futbolcu kazandırmanın peşindeyiz. Düşünün her semtten bir futbolcu kazandırsak, ne kadar büyük transfer olur'' diye konuştu.

Trakya bölgesinde çok önemli futbolcuların yetiştiğini ifade eden Canaydın, ''İstanbul'un Avrupa kısmı ve özellikle Trakya bölgesi Türk futboluna çok önemli futbolcular kazandırmıştır. Biz bu bölgeden yetişecek futbolcuları, bünyemize katmak istiyoruz'' dedi. Canaydın, Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamalarıyla ilgili sorulan bir soruyu ise, ''Biz buraya nezaket ziyaretine geldik. Bu tip açıklamaların cevabının verileceği yer burası değil'' diye yanıtladı.

Beylikdüzü Belediye başkanı Vehbi Orakçı da spora çok önem verdiklerini belirterek, ''Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur' düsturunu en iyi şekilde uygulayan bir belediyeyiz. Göreve geldiğimiz 3 yıl içinde 6 tane spor kompleksi yaptık ve amatör futbol takımı kurduk. Galatasaray'ın altyapısına futbolcu yetiştirmek için de bize teknik imkan sağlarlarsa, üzerimize düşen görevi yapacağız. Başkanımız Özhan Canaydın'ı burada ağırlamaktan şeref duyuyoruz'' dedi.