BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Canaydın yanlış sularda

Özhan Canaydın günlerdir Shalke Başkanı ile poz veriyor. Hamit ile yatıp kalkıyor. Ama gerçekler farklı gelişiyor.

Abone ol

Galatasaray Başbakanı Özhan Canaydın yanlış sularda balık avlıyor. Canaydın, günlerdir Schalke Başkanı Rehberg ile poz veriyor. Ama Shalke 04'ün yapısı incelendiğinde Canaydın'ın boşa kürek çektiği ortaya çıkıyor.

Milliyet'ten Halil Özer Alman kulübünü inceledi ve Hamit Altıntop ile konuştu. Acı gerçekler de ortaya çıktı.

Shalke bugünlerde bir Rus şirketi ile müthiş bir sponsorluk anlaşması yaptı ve 5 yılda 130 milyon euroya yakın geliri garantiledi. Bu müthiş anlaşmayı yapan kulübün menajeri Andreas Möller.

Möller ne derse o
Futbol bölümünün başında. Onu da yönetim kurulu atamış. Yönetim Kurulu öyle bizim bildiğimiz yönetim kurullarından değil. Sayı az, ama hepsi CEO.
Möller birkaç gün önce internet sitelerinde ve gazetelerde bir açıklama yaptı:"Hamit için bana kimse gelmedi. Zaten teklif gelse de kabul etmeyiz".

Hamit de aynen şunu söylüyor:
"Adnan bey bana geldi. Bir teklif yaptı. Buradan gitmek istemiyorum. Ama adamın yüzüne nasıl hayır diyeyim. Düşünürüz dedim. Bunu söylemeye mecburdum".

Başkan Gerhard Rehberg'e gelince
Başkan, orada tam bir göstermelik. Yani süs. Sadece açılışlara gidiyor, kokteylere katılıyor. Hatta diyorlar ki, Rehberg'in ismi Alman medyasından çok Türk medyasında yer alıyor.

Stad komedisi 
Başkan Canaydın Rehberg ile yaptığı görüşmeden sonra diyor ki: "Schalke'nin stadının aynısını yapmak istiyoruz. Onu konuştuk". Schalke stadı 200 milyon euroya yapıldı. TOKİ ise Galatasaray'a sadece 50 ile 80 milyon dolara stat yapma yetkisi verdi.