BIST 10.333
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.458,87
HABER /  GÜNCEL

Bir annenin en zor kararı

F.Bahçe maçını izlerken kalp krizi geçiren öğrencinin annesi çocuğunun organlarını bağışlama nedeni bakın nasıl anlattı..

Abone ol

Fenerbahçe maçını izlerken kalp krizi geçiren öğrencinin annesi “Hastanede oğlumun yaşaması için mucize bekledim. Başka annelerin de mucize beklediğini biliyorum. Oğlumun organlarını, mucizeler gerçekleşsin, başka acılar yaşanmasın diye bağışladım” dedi.

Fenerbahçe’nin maçını izlerken kalp krizi geçirdikten sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Hasan Saka’nın annesi Şükran Er, oğlunun organlarını bağışlama kararı aldıktan sonra, ondan hakkını helal etmesini istediğini, bu sözleri üzerine oğlunun gözünden bir damla yaş geldiğini gördüğünü söyledi.

Şükran Er, “Oğlumu her gün biraz daha özlüyorum. Organlarının başkasına hayat vermesi, bizi teselli ediyor. Oğlum çok iyi bir çocuktu. İnsanlara iyilik yapmayı çok severdi. Yaşama veda ederken başkalarına hayat vererek ne kadar iyi bir insan olduğunu bizlere gösterdi. Bu onun insanlara yaptığı son iyilik oldu”diye konuştu.