BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.439,07
HABER /  GÜNCEL

Can Kırıkları oyuncuları Kerem İnan kimdir Özgür Çevik'in son dizisi

Can Kırıkları bu akşam 1. bölümü ile ekranda olacak. Dizinin konusu intikam üzerine kurulu ve başrollerde iddialı isimler var. Peki başrollerden biri olan Kerem İnan'a hayat veren Özgür Çevik kimdir? Akıllı, başarılı, idealist bir savcı. Mesleki ve ahlaki idealistliği sebebiyle büyük iç çatışmalar yaşamasına rağmen karısına olan aşkı ağır basan Kerem'in hikayesine bakın

Abone ol

Can Kırıkları konusu ve Can Kırıkları dizisi oyuncu kadrosu bugün en çok arananlardan biri. Bir partide balkondan düşerek ölen bir genç kızın intikamını anlatan dizinin başrollerinden biri de Kerem İnan'a hayat veren Özgür Çevik oldu. Akıllı, başarılı, idealist bir savcı. Mesleki ve ahlaki idealistliği sebebiyle büyük iç çatışmalar yaşamasına rağmen karısına olan aşkı ağır basan Kerem'in hikayesi ilginizi çekecek.

CAN KIRIKLIKLARI HİKAYESI: Leyla ve Zeynep… Gençlik yıllarında yakın arkadaş olan iki genç kızın hayatları travmatik bir olay sonrası ayrılır. İkisi de kendi yoluna gider ve farklı şehirlerde polis olurlar. Yıllar sonra geçmişin yaralarının tekrar deşilmesine neden olan bir cinayet davasında yeniden bir araya gelirler!

Artık bir komiser olan Leyla, kendisini ölüme terk eden Cihan'ı cezalandırmak için peşine düşer. Leyla'nın açtığı kutudan, artık mutlu bir ailesi olan Zeynep'in tecavüzcüsü de çıkmıştır! Üstelik yıllar sonra girdikleri yolda, geçmişlerinden haberi olmayan amirleri Aslan'ın gözleri hep Leyla ve Zeynep'in üzerinde olacaktır. Eski aşklar depreşir, eski defterler açılır, düşmanlıklar alevlenir. Sırlar ortaya saçılır.

CAN KIRIKLIKLARI OYUNCU KADROSU: Dizide Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan rol alıyor.

KEREM İNAN:  Akıllı, başarılı, idealist bir savcı. Mesleki ve ahlaki idealistliği sebebiyle büyük iç çatışmalar yaşamasına rağmen karısına olan aşkı ağır basıyor.

ÖZGÜR ÇEVİK KİMDİR: 27 Mayıs 1981 yılı Ankara doğumlu Özgür Çevik, beş yaşına kadar İstanbul’da büyümüştür. İlkokul eğitimini Amasya ilinde, ortaokul eğimini ise Lüleburgaz’ da tamamlanmıştır. Liseyi Bingöl ve Kocaeli’nde bitirmiştir. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’ nü kazanmış ve İstanbul’ a tekrar geri dönmüştür. Eğitim gördüğü sırada müzik hayatına da devam etmiştir. 2007 yılında üniversiteden mezun olmuştur.

Özgür Çevik, 2004 yılında girdiği Akademi Türkiye yarışması ile tanınmıştır. Bu yarışma ile yıldızı parlayan Oyuncu, 2004 ve 2007 yılları arasında televizyon dizisi olan Yabancı Damat ile karşımıza çıkmıştır. Dizide Niko karakteri ile ilgi odağı olan Özgür Çevik, kısa sürede sevilen oyuncular arasında yer almıştır. Birçok dizi de konuk oyuncu olarak yer alan Oyuncu, son dönem de Kiraz Mevsimi dizisinde konuk oyuncu oldu. Ayrıca Atv ekranlarında ki Kırgın Çiçekler dizisinde rol almaktaydı.