BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Camide gürültü yapan çocuklara kızınca

Camide gürültü yapan çocuklara kızınca feci dayak yedi... 3 çocuk annesi kendini kap arkasına astı. Üniversiteli kızın hazin sonu...

Abone ol

CAMİDE GÜRÜLTÜ YAPAN
ÇOCUKLARI AZARLAYINCA

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir kişi, camide gürültü yaptıkları gerekçesiyle azarladığı çocuklardan birinin yakınları tarafından dövüldüğü iddiasıyla polise başvurdu.

Mollafenari Mahallesi'nde oturan Fikret Asa (48) başvurusunda, dün akşam teravih namazını kılmak için Üftade Tekke Camisi'ne gittiğini bildirdi.

Camide namaz sırasında bir grup çocuğu gürültü yaptıkları gerekçesiyle önce uyardığını, daha sonra azarladığını belirten Asa, bunun üzerine çocuklardan birinin yakını olan Mustafa M. (50) ile aralarında tartışma çıktığını ifade etti.

Asa, tartışmaya Mustafa M'nin kardeşleri Yusuf M. (49) ve Eyüp M'nin (42) de karıştığını ifade ederek, daha sonra bu kişiler tarafından dövüldüğünü öne sürdü. Polis, 3 kardeşi ifadelerine başvurmak üzere gözaltına aldı.

YANLIŞLIKLA YAĞ ÇÖZÜCÜ
İÇİNCE...

[PAGE]

YANLIŞLIKLA YAĞ ÇÖZÜCÜ
İÇİNCE...


Çanakkale'nin Biga ilçesinde yanlışlıkla yağ çözücü içen kişi zehirlendi.

Vedat Can (54) Sakarya Mahallesi'ndeki evinde su yerine yağ çözücü içti. Bir süre sonra rahatsızlanan Can, yakınları tarafından Biga Devlet Hastanesine götürüldü.

İlk tedavisi burada yapılan Can, daha sonra Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edildi.

KUZENİ TARAFINDAN OTOBÜSTE
BİR ARABA DAYAK YEDİ

[PAGE]



KUZENİ TARAFINDAN OTOBÜSTE
BİR ARABA DAYAK YEDİ


Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir kadın, kuzeni tarafından belediye otobüsünde dövüldüğü iddiasıyla polise başvurdu.

Sultan Süzüker (42), Nilüfer Polis Merkezine yaptığı başvurusunda, daha önce aralarında husumet bulunan teyzesinin kızı Meral Y. ile belediye otobüsünde karşılaştıklarını ifade etti.

Süzüker, otobüste kendisine hakaretlerde bulunduğunu söylediği kuzeninin daha sonra kendisini dövdüğünü öne sürdü.

Polis, Süzüker'in başvurusu üzerine olaydan sonra kaçan Meral Y'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

ELİ TAMAMEN KOPTU,
KOLU EZİLDİ...

[PAGE]



BİR ELİ TAMAMEN KOPTU,
DİĞER KOLU DA EZİLDİ...

Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde bir çiftçi silaj makinesine kaptırdığı ellerini kaybetti.

Bayırbağ beldesinde, tarlasında mısır hasadı yapan Yaşar Kırtıl (35), bir anlık dalgınlığı sonucu ellerini silaj makinesine kaptırdı. Silaj makinesi, Kırtıl'ın sağ elini bileğinden, sol kolunu da dirseğinden kopardı.

Olay yerine gelen ambulansla Erzincan Devlet Hastanesine kaldırılan Kırtıl'ın, aşırı kan kaybına uğradığı ve tedavisinin yoğun bakımda sürdürdüğü belirtildi.
Kırtıl'ın, kopan eli ve kolunun da silaj makinesinde tamamen ezildiği öğrenildi.

Su içeriği yüksek bitkilerden elde edilen bir çeşit yem olan silaj, bu iş için geliştirilmiş kesici ve ezici makinelerle yapılıyor.

TARLA SULADIĞI HAVUZDAN
CESEDİ ÇIKTI

[PAGE]


TARLA SULADIĞI HAVUZDAN
CESEDİ ÇIKTI

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bir gencin cesedi, tarla sulamakta kullandığı havuzda bulundu.

Yaklaşık 6 ay önce askerden gelen Mehmet Aydın (22), ilçeye 15 kilometre mesafedeki Yaylalık köyü Hırsız Pınarı mevkisindeki tarlasını sulamaya gitti.

Bahçe Belediyesi tarafından yapılan 2 metre derinliğindeki havuzdan faydalanarak bahçesini sulayan Aydın'ın iftar saatinde eve dönmemesi üzerine meraklanan ağabeyi Ramazan Aydın da bahçeye gitti. Bahçede kardeşini bulamayan Aydın, havuza baktığında kardeşinin cesedi ile karşılaştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Aydın'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ KIZ
HAYATINI KENDİ ELLERİ İLE KARARTTI

[PAGE]


ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN
HAYATINI KENDİ ELLERİ İLE KARARTTI

Kadıköy'de üniversite öğrencisi genç kız, aldığı aşırı dozda uyuşturucu madde nedeniyle hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Fikirtepe Eğitim Mahallesi Muratpaşa Caddesi'ndeki bir evde oturan arkadaşlarını ziyaret ettiği öğrenilen Kocaeli Üniversitesi öğrencisi B.V. (23), uzun süre banyodan çıkmayınca kapıyı kırarak içeri giren arkadaşları tarafından kendisinden geçmiş olarak bulundu.

Kolunda bir enjektör olduğu görülen B.V, ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda öldü.

Anne ve babası boşandığı için anneannesiyle birlikte Beşiktaş'ta yaşadığı belirtilen B.V'nin, yaklaşık 4 yıldır uyuşturucu madde kullandığı, 5 ay önce de Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi'nde (AMATEM) 2 ay tedavi gördüğü öğrenildi.

KAPININ ARKASINA KENDİNİ
ASTI...

[PAGE]


KAPININ ARKASINA KENDİNİ
ASTI...


İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 3 çocuk annesi bir kadın evinde intihar etti. Cesedini eve gelen büyük oğlu buldu.

Olay, akşam saatlerinde Eskiizmir semti 9693/2. sokak 17 numaralı tek katlı evde meydana geldi. S.E.'nin (38) cesedi, iş dönüşü eve gelen büyük oğlu B.E. tarafından bulundu.

3 çocuk annesi S.E.'den yanıt alamayan oğlu, evin arka kapısından pencereden içeriye girdiğinde, annesinin giriş kapısı arkasında iple asılı cesediyle karşılaştı.

Olay daha sonra güvenlik güçlerine haber verildi. Ekipler, yaptıkları incelemelerde, S.E.'nin kendini iple astığını belirlediler. 3 çocuk annesi kadının, intiharıyla ilgili herhangi bir not bırakmadığı öğrenildi.

Eşinden bir süredir ayrı yaşadığı belirlenen S.E.'nin intiharıyla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.