BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.512,14
HABER /  GÜNCEL

Çalışanlar piknikte eğlendi

Fatih Belediyesi çalışanları senenin yorgunluğunu piknikte attılar.

Abone ol

Fatih Belediyesi çalışanları senenin yorgunluğunu ve stresini aileleri ile birlikte katıldıkları piknikte attılar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Atatürk Ormanı"nda gerçekleşen piknikte belediye personeli düzenlenen etkinliklerde hem eğlendi, hem de çeşitli hediyeler kazandı.

Sabah erken saatlerde Fatih Belediye Binası önünden servis araçları ile Florya Atatürk Ormanı"na gelen personel, burada kahvaltıyla karşılandı, ardından da birbirinden eğlenceli etkinliklerle keyifli saatler geçirdi.

Önce palyaçolar çocukların yüzlerini boyadı sonra da sanatçılar şarkılarla alanı şenlendirdi. Öğle yemeğinin ardından illizyonist Erkan Obus çeşitli gösterilerle miniklerin ilgi odağı oldu. Yapılan skeçlerin ardından, minikler şarkılar eşliğinde palyaçolarla piknik alanında tür attılar. Büyükler de etkinlikler çerçevesinde unutulmamıştı. Ödüllü halat çekme, yoğurt yeme, ağlama, gülme ve çığlık yarışmaları oldukça çekişmeli geçti.

Yarışmanın galipleri ise birer dağ bisikleti ile ödüllendirildi. Yaklaşık 20 bisikletin dağıtıldığı piknikte, 10 bisiklet de çekilen kura ile personele verildi.
Pikniğin ev sahibi Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, personel ile birlikte zaman geçirmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “belediyecilik halka hizmet etmenin en önemli noktalarından biridir. Bu meşakkatli ve zor görevde olağanüstü çabalarını esirgemeyen tüm Fatih Belediyesi personeline çok teşekkür ederim. Onlarla hem mesai saatlerimi, hem de böylesi keyifli zamanları geçirmekten çok mutluyum.” dedi.

Eğlence ve temiz havadan yorgun düşen belediye personeli hafızalardan silinmeyecek bir günün ardından evlerine döndüler.