BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Genç kızı sürüklediler

Marmaris7te güvenlik görevlileri ile tartışan genç kızı özel güvenlikler böyle sürükledi.

Abone ol

Marmaris'te bir alışveriş merkezinin girişinde özel güvenlik görevlileri ile tartışan 17 yaşındaki genç kız, jiletle kendisini yaralamaya çalıştı.

Daha önce hırsızlık suçundan hapis yattığı öğrenilen C.S (17) isimli genç kız, kent merkezinde bulunan bir alışveriş merkezine girerken, alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri tarafından engellendi.

Genç kız bu gelişme üzerine, “Ben bir şey yapmadım, beni niye engelliyorsunuz” diye tepki göstererek kendisini jiletlemeye başladı.

Güvenlik görevlileri C.S.'ye müdahale ederek, kendisini jiletlemesine engel oldular. Görevliler genç kızı polise teslim etmek isteyince mağaza önünde arbede yaşandı.

Genç kızın özel güvenlik görevlileri tarafından saçından tutularak yerde sürüklenmesi ise vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Vatandaşlar, “İnsan böyle yerlerde sürüklenir mi? İnsana böyle muamele yapılır mı?” diye tepki gösterdiler.

Tepkiler üzerine görevliler, “Bu kız daha önce bu mağazada hırsızlık yaptı. Güvenlik kameralarında kaydı var. Burada günde onlarca hırsızla uğraşıyoruz. Neden bırakalım? Polise teslim edeceğiz” diye karşılık verdiler.

Olay yerine gelen polis, C.S.'yi karakola götürdü. Vücudunun değişik yerlerinde jilet çizikleri bulunan C.S. daha sonra serbest bırakıldı. C.S'nin alışveriş merkezi görevlileri tarafından, hırsızlık yapma ihtimaline karşı engellendiği, her hangi bir suç işlemediği için de polis tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.