BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,63
ALTIN 2.409,26
HABER /  GÜNCEL

Çalıntı kartla harcayınca bitti!

Alanya'da, aynı iş yerinde çalışan arkadaşından çaldığı kredi kartıyla barda hesap ödediği öne sürülen zanlı yakalandı.

Abone ol

Antalya'nın Alanya ilçesinde, aynı iş yerinde çalışan arkadaşından çaldığı kredi kartıyla barda hesap ödediği öne sürülen zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Şekerhane Mahallesi Yayla yolu Caddesi'ndeki bir eczanede çalışan Sevim Yeğin'in kredi kartı, cüzdanından çalındı.

Sevim Yeğin'in eşi Hüseyin Yeğin, kartın çalındığını polise bildirmedi ve kartın kullanılıp kullanılmadığını, internet hesabından takip etmeye başladı. Hüseyin Yeğin, eşine ait kartla İskele bölgesindeki bir barda 221 TL hesap ödendiğini belirledi ve bankadan hesap dökümü aldıktan sonra durumu polise bildirdi.

Asayiş Büro ekipleri söz konusu barda, şifre kullanılmadan kredi kartıyla ödeme yapıldığını belirledi. Bunun üzerine, bardaki güvenlik kameralarının görüntüleri incelemeye alındı. Kamera kayıtlarında, Sevim Yeğin ile aynı eczanede çalışan T.S. ile kardeşi B.S. ve yabancı uyruklu bir kadının barda eğlendiği, B.S'nin hesabı, Sevim Yeğin'in kredi kartından ödediği tespit edildi.
Asayiş Büro Hırsızlık Masası Ekipleri, T.S. ve B.S. ile yabancı uyruklu kadını gözaltına aldı. T.S'nin kredi kartının çalıntı olduğundan haberi olmadığını ve kendisinin böyle bir olaya karışmadığını söylediği bildirilirken, B.S'nin de kredi kartını, kardeşini ziyaret amacıyla gittiği eczanede yerde bulduğunu söylediği belirtildi.

T.S. ve yabancı uyruklu kadın, savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, B.S'nin sorgusuna devam ediliyor.