BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.472,62
HABER /  GÜNCEL

Hayvanat bahçesini soydular

Bu kadarı da olmaz demeyin oldu bile! Antalya'da mini hayvanat bahçesi soyuldu hırsızlar bakın neleri götürdü.

Abone ol
Antalyada geçen yıl Türkiye'nin en güzel bahçeli ikinci okulu seçilen Antalya Anadolu Lisesi'ne giren hırsız ya da hırsızlar, bahçede bulunan mini hayvanat bahçesinden 32 hayvan çalıp kaçtı.

Olay bu sabah okula gelen görevliler tarafından fark edildi. Gece okul duvarlarından atlayarak Gebizli Mahallesi'ndeki Antalya Anadolu Lisesi bahçesine giren hırsız ya da hırsızlar, aralarında sülün, tavus kuşu, tavşan, tavuk, kaz ve ördeklerin bulunduğu mini hayvanat bahçesini soydu.

Hayvanat bahçesinin asma kilitlerini kıran hırsız ya da hırsızlar, 32 hayvanı çaldı. Sabah okula gelen görevliler durumu farkederek polisten yardım istedi.
Antalya polisi okul bahçesindeki hayvanları çalan hırsızları yakalayabilmek için çalışma başlattı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri hayvanat bahçesinin tel örgülerinin üzerinde parmak izi çalışması yaptı.

Okul yöneticileri, çalınan hayvanların kesilerek yenilmesinden endişe duyarken, hayvanat bahçesinde sadece 2 tavşan kaldı. Polis, hayvanları ve onları çalan hırsızları arıyor.