BIST 9.830
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.459,48
HABER /  GÜNCEL

Çakmak gazı ile ölen çocuğun son sözleri

Antalya'da, dün sabah bir ilköğretim okulunun bahçesinde cesedi bulunan 17 yaşındaki Murat Bozkurt'un arkadaşlarına son sözleri

Abone ol

Dün saat 07.30'da Siteler Mahallesi'ndeki Leyla Kahraman İlkokulu'na gelen öğretmenler, okul bahçesinde Murat Bozkurt'un cesediyle karşılaştı.

Polisin incelemesinde, Bozkurt'un cesedinin yanında boş çakmak gazı tüpü bulundu.

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, Murat Bozkurt'un akşam geç saatlerde bir grup arkadaşıyla okulun bahçesine girdiğini belirledi. Gençler arasında bir süredir yaygınlaşan çakmak gazı koklama alışkanlığının Bozkurt'un ölümüne neden olabileceğinden yola çıkan polis, arkadaşlarına ulaşmaya çalışıyor.

Bozkurt'un okul bahçesine beraber gittiği belirtilen arkadaşlarının, olay sonrası başka arkadaşlarına anlattığı bir iddiaya göre ise Murat Bozkurt'un çakmak gazı kokladıktan sonra fenalaştığı ve yanındaki arkadaşlarına "Lan ben bayılıyorum. Çabuk beni ayıltın" diye bağırdığı öne sürüldü. Bozkurt'un bağırışları sırasında ağzından köpükler geldiği, beraberindeki arkadaşlarının ise bu nedenle panikleyerek kaçtıkları kaydedildi.

Bozkurt'un cenazesi, toprağa verilmek üzere dün Malatya'ya gönderildi.