BIST 10.000
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.425,68
HABER /  GÜNCEL

Çakıcının yeğeni serbest kaldı

Alaaddin Çakıcı'nın yeğeni O.Ç.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişiden 1'i, suçlarından tutuklandı.

Abone ol

Halen cezaevinde bulunan Alaaddin Çakıcı'nın yeğeni O.Ç.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişiden 1'i, “Tehdit, darp, hürriyetten yoksun bırakma ve 6136 sayılı yasaya muhalefet” suçlarından tutuklandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde inşaat mühendisi M.S.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Alaaddin Çakıcı'nın yeğeni O.Ç. (39) ile beraberindeki C.O. (33) ve Adnan Korkut (36), Çorlu Adliyesi'ne sevkedildi.

“Tehdit, darp, hürriyetten yoksun bırakma ve 6136 sayılı yasaya muhalefet” suçlarından mahkemeye çıkarılan O.Ç. ile C.O., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, Adnan Korkut ise tutuklandı.

Alaaddin Çakıcı'nın yeğeni O.Ç. (39), Çorlu'da faaliyet gösteren firmanın proje çalışmalarını yapan inşaat mühendisi M.S.'ye, alacağının karşılığı olarak toplam 10 bin liralık 3 adet çek vermiş, M.S.'nin hatır çeki olarak verildiği ileri sürülen çekleri kullanması üzerine, çeklerden biri özel faktoring şirketince paraya çevrilmişti. Bunun üzerine O.Ç., inşaat mühendisi M.S.'den çeki ödemesini istemiş, çekin ödenmesinden sonra da M.S.'nin Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulunması üzerine O.Ç. ile beraberindeki C.O. (33) ve Adnan Korkut (36) gözaltına alınmıştı.