BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,05
ALTIN 2.324,97
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Büyükşehirden Kurşunlu'ya büyük hizmet

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanarak yenilenen Kurşunlu sahil yolu, vatandaşların talepleri üzerine jimnastik aletleri ve oturma grupları ile donatıldı.

Abone ol

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz sezonu başında Kurşunlu, Kumsaz, Gemsaz, Gemlik, Mudanya, Kumla gibi sahil bölgelerinde belirlenen eksiklikler bir bir tamamlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin adeta şantiyeye çevirdiği Kurşunlu, hizmet yağmurundan nasibini aldı. Çalışmalar çerçevesinde Kurşunlu-Gemsaz arasındaki yola 754 ton sıcak asfalt kaplama yapıldı. Yine bölge halkının talepleri doğrultusunda Kurşunlu yolu ve muhtelif caddelerine bin 2 ton sıcak asfalt yama, bakım ve onarımı yapıldı. Sahil yoluna 100 adet oturma bankı konulurken, merkezdeki mesire alanına da 20 adet piknik masası yerleştirildi.

Yine 3 takım jimnastik aletinin belirli bölgelere yerleştirildiği Kurşunlu'da, 3 adet çocuk oyun grubu da çocukların kullanımına sunuldu. Sahil yolundaki çalışmayan elektrik ve refüj aydınlatmaları da yenilenirken, sahil yoluna bir de çeşme yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla Kurşunlu'nun çehresinin değiştiğini dile getiren Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mümin Kıran, Atatürk Mahallesi Muhtarı Doğan Kosova ve Şükrü Kaya Mahallesi Muhtarı Turhan Bayraktar, bölgeye katkıları sebebiyle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti.