BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Köşker'den spora destek

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye binasına girmeden önce sabahın erken saatlerinde Metin Oktay Stadı’nda yürüyüş ve spor yapan bayanlarla sohbet etti.

Abone ol

Her sabah düzenli sabah sporu yapan bayanları tebrik eden Başkan Köşker, “karşılaştığımız rahatsızlıkların ve hastalıkların bir çoğu hareketsizlikten kaynaklanıyor. Yürüyüş ve spor sağlıklı bir yaşamanın vazgeçilmezleri arasındadır” dedi.

TÜM PARKLARA FİTNES ALETLERİ MONTE EDİYORUZ

Kendisinin de yoğun iş temposu içerisinde fırsat buldukça spora zaman ayırmaya çalıştığını belirten Başkan Köşker, “mesaiye erken başlayarak mahallelerimizi ve çalışma noktalarımızı geziyorum. Bu vesileyle hemen her gün kilometrelerce yol yürüyorum. Ayrıca Gaziler Dağı’ndaki geleneksel sabah sporlarını da kaçırmıyorum. Yürüyüş ve spor insanı dinç tutuyor. Bu yüzden biz Gebze’deki tüm parklara fitnes spor aletleri monte etmeye başladık. Gebze’de yaşayan herkesin spor yapabileceği bir alan oluşturduk” diye konuştu.

Başkan Köşker’e sorun ve isteklerini iletme fırsatı da bulan Güzeller ve Arapçeşme Mahallesi sakini bayanlar, kendilerine hal, hatır soran ve sohbet eden Başkan Köşker’e teşekkür etti.