BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bozüyük'te fırınlara Ramazan baskını

Bilecik'te, Bozüyük Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından sabaha karşı yapılan baskınlarla ilçede bulunan tüm fırın ve ekmek fabrikaları denetlendi.

Abone ol

Bozüyük Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, sabaha karşı başladıkları fırınların denetiminde 11 ekmek fırınının üretim koşullarını denetleyerek, ruhsatlarını ve çalışanların sağlık karnelerini inceledi.

Denetimlerde fırınların üretim koşulları, çalışma ortamlarının hijyen standartlarına uygun olup olmaması ile çalışan personelin kılık kıyafetleri kontrol edildi. Zabıta Amirliği yetkilileri, yapılan denetimler sonucunda fırınların üretim ve hijyen konularında herhangi bir eksikliklerinin bulunmadığını bildirdi.

Tespit edilen 2 firmanın portör muayenesi vizelerinin tarihinin geçmiş olduğunu söyleyen yetkililer, halk sağlığı göz önünde bulundurularak gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını ifade ettiler.

Toplum sağlığının ihmale gelmeyecek bir konu olduğunun altını çizen yetkililer, vatandaşların Ramazan ayını huzurlu geçirmeleri, mutfaklarına giren gıdaların sağlık koşullarına uygun olması için yapılan çalışmaların ve denetimlerin sürekli olarak devam edeceğini vurguladı.