BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.383,86
HABER /  SPOR

Büyük maçların hocası

Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Halilhodziç yönetiminde 3. büyük sınavına çıkacak.

Abone ol

Turkcell Süper Ligi'nde 12 Mart Pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde 3. büyük sınavına çıkacak.

Ligin 8. haftasındaki 4-1'lik Galatasaray yenilgisinin ardından göreve başlayan Halilhodziç döneminde bordo-mavili takım iki önemli maçından da iyi sonuçla ayrılmayı başardı.

Karadeniz ekibi, ligin 15. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılırken, ligin 17. haftasında yine deplasmanda Beşiktaş ile yaptığı maçı 1-0 kazandı.

HALİLHODZİÇ'E EŞ DOPİNGİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç'in Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki destekçilerinden biri de eşi olacak. Trabzonspor ile Ekim ayında sözleşme imzalayan Boşnak çalıştırıcının eşinin ilk kez bu akşam Trabzon'a geleceği ve Galatasaray maçını izleyeceği kaydedildi.

505 GÜN SONRA KARŞILAŞACAK

Trabzonspor ile Galatasaray hafta sonunda yapacakları maçla 505 gün sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya gelmiş olacak. İki takım ligde en son 23 Ekim 2004'de Trabzon'da karşılaşmışlardı.