BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,82
ALTIN 2.429,39
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursasporun peşinde olduğu Hollandalı

Sezonu şampiyon tamamlayan Bursaspor, takımı yıldızlarla takviye etmek için dört koldan çalışmalarını sürdürüyor.

Abone ol

Vederson’u renklerine bağlayarak ilk dış transferine imza atan yeşil-beyazlılar şimdi de PSV’nin 1.91 metre boyundaki forveti Danny Koevermans’a kancayı attı.

Hollanda ekibine golcü oyuncu için teklif götüren yeşil-beyazlılar PSV’nin bonservisi konusunda uygun bir fiyat sunması durumunda transferi gerçekleştirecek. Hollanda Milli Takımı formasını 4 defa giyen ve 1 gol atan PSV Eindhoven takımının 32 yaşındaki yıldız golcüsü Danny Koevermans’ın, Bursaspor’un teklifine sıcak baktığı ifade edildi.

KALİTELİ İSİMLER GELECEK

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yeni sezonla ilgili çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini belirtirken, “Bundan sonraki dönemde takıma katkı sağlayacağına inandığımız çok kaliteli oyuncuları kadromuza katacağız. Birçok oyuncuyla ve kulüpleriyle görüşmelerimiz sürüyor. İmza aşamasına gelmeden isim veremem” diye konuştu. Sağlam, Bursaspor olarak bireysel oyuna değil takım oyununa önem verdiklerini dile getirerek, “Kişilikli, karakterli, takım düzenini bozmayacak, aksine katkı sağlayacak yıldız oyuncular arıyoruz. Bundan sonraki dönemde çok kaliteli oyuncuları kadromuza katacağız” diye konuştu.