BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.442,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursagaz ile PTT'nin ödeme anlaşması

Bursagaz, Temmuz ayı itibariyle tüm PTT şubelerinden doğalgaz faturasını ödeme imkanını sunmaya başladı.

Abone ol

Yeni dönem tahsilat sistemiyle birlikte vatandaşların, Bursa’daki 104 PTT şubesinin yanında, Türkiye’deki tüm PTT şubelerinden de doğalgaz fatura ödemelerini zahmetsiz bir şekilde yapabilecekleri bildirildi.

PTT şubeleri ile verilecek olan tahsilat hizmetinin yanı sıra Osmangazi Müşteri Merkezi, Yıldırım Müşteri Merkezi, Şehreküstü tahsilat bürosu, Mesken tahsilat bürosu ve genel müdürlük veznelerinde de hizmet verilmeye devam edilecek.

Bursagaz'dan yapılan açıklamada, 31 Ağustos'tan itibaren Ataevler, Bağlarbaşı, Başaran, Beşevler, Çirişhane, Gürsu, Görükle, Garajlar Ziraat, Kestel ve Mudanya veznelerinin hizmet vermeyeceği hatırlatılarak, "Müşterilerimiz bu bölgelerdeki PTT şubelerinden rahatlıkla ödemelerini yapabileceklerdir.

EKSTRA ÜCRET ÖDENMEYECEK

Doğalgaz faturalarını ödemek isteyen müşterilerimiz Bursagaz’a ait Genel Müdürlük, Yıldırım, Osmangazi, Şehreküstü ve Mesken tahsilât bürolarını kullanabilecekleri gibi herhangi bir ekstra ücret ödemeden PTT şubelerinde ödeme yapabilecek olup, anlaşmalı bankalar kanalı ile de ödemelerine devam edebiliriler.

Tüm ödeme kanalları www.bursagaz.com web sitesinde sürekli olarak güncel bir şekilde yayınlanacaktır" denildi.