BIST 9.994
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.431,65
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın giydiği ilginç çoraplar

Ankara’da atık toplama araçlarının dağıtım törenine katılan Başbakan Erdoğan'ın çorapları, görenlerin dikkatini çekti.

Abone ol

Bugüne dek giyindiği Ramsey ve KİP marka takım elbiseleriyle çok konuşuldu AK Parti lideri.. Kimisi kravatına, kimisi gömleğinin fiyatına, kimisi ise gömleğindeki markaya eleştiriler yöneltti..

Bu tartışmanın modası geçince bu kez çoraplarıyla gündeme gelmeye başladı Erdoğan.. Ankara’da atık toplama araçlarının dağıtım törenine katılan Başbakan Erdoğan'ın karşısına geçen gazeteciler iki farklı ayrıntıyı objektiflere yansıttı.

Birincisi Erdoğan'ın çoraplarıydı..

Adının baş harflerinden oluşan RTE’yi marka olarak tescil ettiren Erdoğan’ın çorabında, AK yazısının içinde RTE yazdığı görüldü. Gazeteciler bu ilginç ayrıntıyı kayıt altına almak için denklanşöre basarken birbirleriyle uzun süre yarıştı..

İkinci ayrıntı ise Başbakan'ın okuduğu bir mektuptu.. Ankara'da Çevre ve Orman Bakanlığınca belediyelere hibe edilen katı atık toplama araçlarının dağıtım törenine katılan Erdoğan'a korumaları bir mektup ulaştırdı..

Mektubu dikkatle inceleyen Erdoğan, okuduktan sonra katlayıp cebine koydu. Mektubu okurken gülümseyen Erdoğan'ın mimikleri objektiflere böyle yansıdı..