BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,81
ALTIN 2.429,86
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sarıyer sinemanın sultanını ağırladı

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in davetlisi olarak, İstinye eski tersane alanındaki Ramazan etkinliklerine katılan Türkan Şoray büyük ilgi gördü.

Abone ol

Sarıyer Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamındaki, “Güllü Geliyor Güllü” adlı filminin gösterimi öncesinde etkinlik alanına gelen sinemanın sultanı Türkan Şoray, hayranlarının etrafını sarmasıyla büyük heyecan yaşadı.

Başkan Şükrü Genç’le birlikte alanı dolaşan Şoray’ın etrafında sevgi yumağı oluşturan Sarıyerliler, sanatçıyla fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler. Şoray gece boyunca kendisine gösterilen ilgiden fazlasıyla memnun kaldı.

Başkan Şükrü Genç: “Sarıyer’e bir yıldız düştü”

Türkan Şoray’ın 1973 yapımı “Güllü Geliyor Güllü” filminin gösterimi öncesinde, sanatçıyı sahneye davet eden Başkan Şükrü Genç, “Bu akşam Sarıyer’e bir yıldız düştü. O yıldızın adı sinemamızın sultanı Türkan Şoray” diyerek, Şoray’a çiçek verdi ve bu geceyi onurlandırdığı için teşekkür etti.

Türkan Şoray ise kendisine gösterilen sevgiye karşılık, “Sarıyer’in benim hayatımda bambaşka bir önemi var. Bugün aranızda olduğum için çok mutluyum. Siz seyircilerimin verdiği enerji ve sevgi beni çok duygulandırdı. Hepinizi çok seviyorum” dedi.

Başkan Şükrü Genç ve Türkan Şoray, daha sonra alanı dolduran Sarıyerli’lerle birlikte filmi izledi.