BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.439,00
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa'da şoke eden polisten kaçış operasyonu! Baskında tavan arasında yakalandı

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

BURSA'da polisin gerçekleştirdiği kumar baskınında şoke eden anlar kayda geçti. 6 kamera ile polis baskınına karşı önlem alınan dernekte çok sayıda iskambil kağıdı bulundu. Tavan arasında sürünen bir kişi şaşkına uğrattı. Polisin 'kumar insana neler yaptırıyor' demesi üzerine şahıs böyle cevap verdi:

Abone ol

İl Emniyet Müdürlüğü Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Odunluk Mahallesi Sanayi Caddesi’nde bulunan bir dernekte, kumar oynatıldığı ihbarını aldı. Harekete geçen ekipler, derneğin bulunduğu adrese gitti. Ekipler, apartmanın çatı katında ve koridorda 6 kişinin olduğunu gördükten sonra derneğin bulunduğu dairenin zilini çaldı. Ancak kapıyı kimse açmadı.

Kamera sistemi kurmuşlar

Bunun üzerine gerekli yasal izinleri alan polis ekipleri, çağırdıkları çilingire kapıyı açtırdı. 1’i kadın 8 kişinin olduğu dernekte yapılan aramada, çok sayıda iskambil kağıdı ve kumar pulları bulundu. İnceleme sırasında dairenin 6 kamerayla izlendiği tespit edildi. İçerdekilerin kameralarla polisi fark ettikleri ancak dışarı çıkamadıkları öğrenilirken, 14 kişiye, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 150’şer liradan toplam 44 bin 100 TL ceza uygulandı.

Dernek yöneticileri hakkında ise ‘kumar oynanması için yer temin ettikleri’ suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

Arkadaşına borç alacakmış!

Öte yandan bir kişinin çatı arasında saklandığı tespit edildi. Çatı arasında sürünürken bulunan şüpheli, kendisine "Kumar insana neler yaptırıyor" diyen polis ekiplerine, "Arkadaşıma borç para almaya gelmiştim" diye cevap verdi. Şüphelinin çatı arasında süründüğü anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
7 mahalle karantinada! Trabzon'da 'Dracula' böceği tehlikesine karşı ağaçlar yakılıyor
Foto Galeri 7 mahalle karantinada! Trabzon'da 'Dracula' böceği tehlikesine karşı ağaçlar yakılıyor Galeriye Gözat