BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Bursa Emre ile anlaştı

Bursaspor İkinci Başkanı Çelik, Emre Aşık ile büyük oranda anlaştıklarını söyledi.

Abone ol

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, Emre Aşık ile büyük oranda anlaştıklarını, Cihan Haspolatlı ile de görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Osman Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Emre Aşık'a menajeri aracılığıyla verebilecekleri son rakamı ve ödeme planını sunduklarını, yarın öğlene kadar kendilerine yanıt verileceğini bildirdi.

Şu ana kadar teknik direktör Bülent Korkmaz'ın istediği oyuncuların büyük çoğunluğunu aldıklarını dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

''Jaba ve Orkun dışında hocamızın istediği oyuncuları aldık. Bu iki oyuncuyla ilgili de Bülent hoca 'başka takımı tercih eden oyuncuyu ben de istemiyorum' dedi. Tum ve Vega'yı hocamız istedi. Emre ve Cihan'ın da alınmasını istiyor. Emre Aşık ile yüzde 90 oranında anlaştık. Cihan Haspolatlı ile görüşmelerimiz sürüyor. Cihan olmazsa, bizden haber bekleyen yabancı bir futbolcu var. Hemen Bursa'ya çağırıp anlaşma yapacağız.''

Çelik, bir diğer Galatasaraylı futbolcu Hasan Kabze'nin transferinden de yarın Bursa'ya gelecek Zambiyalı Collins Mbesuma nedeniyle vazgeçtiklerini sözlerine ekledi.