BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.435,24
HABER /  POLİTİKA

Burhan Hoca da tepki gösterdi Ah Trump ah!

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ün başkent olarak tanınması kararını açıklaması üzerine birçok tepki gelmişti. Burhan Kuzu'da Twitter'dan bir açıklama yaptı.

Abone ol

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ün başkent olarak tanınması kararını açıklaması ve Kudüs'ü İsrail'in resmi başkenti olarak  tanıdığını duyurması üzerine birçok tepki gelmişti. AK Partili Burhan Kuzu da twitter'dan Trump'a, "Ah Trump ah! Kudüs için alacağın kararı almadan bir de benimle telefonla görüşseydin! Anlıyorum içeride seni limon gibi sıkıyorlar ve adam yerine koymuyorlar;ama çıkış yolu Kudüs için aldığın bu saçma karar olmamalıydı." diye yazdı.

AKP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu ise, kişisel Twitter adresinden Trump için, "Ah Trump ah! Kudüs için alacağın kararı almadan bir de benimle telefonla görüşseydin! Anlıyorum içeride seni limon gibi sıkıyorlar ve adam yerine koymuyorlar;ama çıkış yolu Kudüs için aldığın bu saçma karar olmamalıydı. Benimle görüşseydin Kayserili olarak bir yol gösterirdim sana"diye yazdı.

Kuzu'nun konuyla ilgili olarak attığı tweetler şu şekilde: