BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42
HABER /  MEDYA

Müge Anlı Fatma Uyanık bulundu mu umutlar gün geçtikte tükeniyor

ATV Müge Anlı Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne? Karaman'da 6 Ekim tarihinde kaybolduktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Fatma Uyanık öldürüldü mü? 7 Aralık 2017 Müge Anlı Fatma Uyanık güncel bilgiler internethaber'de.

Abone ol

KARAMAN'da 6 Ekim tarihinde kaybolan 31 yaşındaki Fatma Uyanık'tan haber alınamıyor. Bütün umutların tükendiği Fatma Uyanık ile ilgili her yerde arama çalışmaları devam ediyor. Fatma Uyanık ile ilgili güncel bilgiler haberimizde.

31 yaşındaki Fatma Uyanık 6 Ekim tarihinde Karaman'daki bağ evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Annesiyle birlikte bağ evinde lahana kurutmaya giden Fatma Uyanık o gün annesiyle birlikte eve dönmedi. Herkes ilk başta Fatma Uyanık'ın evlenmek için biriyle kaçtığını düşünse de gerçek çok başka çıktı. Çünkü Fatma Uyanık'tan uzun zamandır haber alınamıyor. 

VAHAP VARLI VE MEHMET DAĞCI ÜZERİNDE DURULUYOR Fatma Uyanık ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Fakat şu an kaldığı yerden devam ediyor. Canlı yayında ortaya atılan iki durum var. Ya Vahap Varlı ya da Mehmet Dağcı yalan söylüyor.

PROGRAMDA BUGÜN İŞLENEMEDİ Müge Anlı'nın sunduğu programda ise bugün Fatma Uyanık olayı zaman kısıtlaması nedeniyle işlenemedi.