BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,84
ALTIN 2.427,92
HABER /  GÜNCEL

Bunu nasıl yaptın be arkadaş!

Zihni sinir işlerimizden bir örnek. Görüntü amatör bir kamera tarafından Ankara'da çekildi. Akıllara zarar bir görüntüydü.

Abone ol

Ankara Etimesgut'ta üzerine koltuk takımının yüklendiği ve içerisinde 6 kişinin bulunduğu otomobili görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Orçun Özbek isimli bir kişi izleyenleri hayrete düşeren görüntüleri cep telefonuna saniye saniye kaydetti.

Dün öğle saatlerinde Etimesgut'ta bir sürücü koltuk takımlarını otomobilin üzerine yükledi. İçerisinde ayrıca 6 kişinin bulunduğu otomobili yolda gittiğini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Otomobili görenler arasında bulunan Orçun Özbek isimli bir kişi cep telefonuyla görüntüleri kaydetti. Orçun Özbek,  Arkadaşımla birlikte seyir halindeyken gördük. Binek bir aracın üzerine bir vatandaşımız artık çaresizlikten mi veya artık nedense bilinmiyor ama bildiğiniz oturma grubunu, oturma odasını olduğu gibi aracın üzerine sarmış sarmalamış ve hareket halinde ilerliyordu. Bu görüntüye şaşırdık. Görüntülerdeki koltuklardan bir tanesi yere düştü onu böyle haldır huldur toparlayıp yeniden üzerine atmaya kalkıştılar diyerek o anları anlattı.

Trafiğin yoğun olduğu caddede ilerleyen otomobilin trafik kurallarına uymaylarak kırmızı ışıkta geçtiği de görülüyor.