BIST 10.232
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.405,91
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan manidar yanıtı

Cüneyt Ünal'ın CHP'lilere teslimini manidar bulmasını AK Parti'li Hüseyin Çelik'e CHP lideri Kılıçdaroğlu tepki gösterdi.

Abone ol

Kılıçdaroğlu, Çelik'e "Kendi insanımızı kurtarıyorum. Zindandan kurtarıyorum. Manidarmış. Neyin manidarıymış? Oturun kalkın CHP'ye teşekkür edin." diye cevap verdi.

CHP Genel Başkanı Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gençler Konuşuyor, Kılıçdaroğlu dinliyor" etkinliğinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'in "Cüneyt Ünal'ın CHP 'lilere teslim etmesini manidar buldum" açıklamasına yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu bu yöndeki bir soruya "Ne diyeceğiz şimdi? Bir insanın hayatını kurtarıyorsunuz. Suriye zindanlarından çıkarıyorsunuz. Bu bir gazeteci. Haber için oraya gitti. Eşi kurtarılmasını istiyor. Gazeteci dernekleri kurtarılmasını istiyor. Onlar geldiler rica ettiler. Onlar geldiler. Dernekler, aileler ne olursunuz çocuğumuzu kurtarın diye. Onlarda gittiler kurtardılar. Normalde ne olması lazım. Teşekkür etmesi lazımlar. 

OTURUN KALKIN CHP'YE TEŞEKKÜR EDİN

Hiçbir yurttaşımızın adı ne olsuna olsun unvanı, rengi, kimliği ve inancı ne olursan olsun saçının teline zarar gelmesini istemeyiz. İster Suriyede ister Amerika ister Çin'de eğer serbest bırakılacaksa ben 135 milletvekilimi dünyanın bütün ülkelerine gönderirim. Oradan benim insanımı kurtarın derim. Kendi insanımızı kurtarıyorum. Zindandan kurtarıyorum. Manidarmış. Neyin manidarıymış? Oturun kalkın CHP'ye teşekkür edin. Suriye batağından o gazetecimizi çıkardık Türkiye'ye getirdik. Türkiye için getiriyoruz insanımız için gazeteciler için getiriyoruz. Bu ülkenin sağlıklı haber alma hakkı için getiriyoruz" diye yanıt verdi.