BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

5 bin İsrail askerini panikleten mesaj

Gazze'deki İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri'nin eylemi İsrail ordusunda paniğe yol açtı.

Abone ol

Gazze'deki İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, istihbarat çalışması sonucu, telefon numaralarını ele geçirdiği 5 bin İsrail askerine İbranice tehdit mesajı gönderdiğini açıkladı.

AA muhabirinin Kudüs Seriyyeleri'nden edindiği bilgiye göre, Kudüs Seriyyeleri'ne bağlı istihbarat ağının gerçekleştirdiği bir operasyonda 5 bin İsrail askerinin telefon numarasına ulaşıldı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda aralarında çok sayıda komutanın da bulunduğu askerlere İbranice ''Gazze sizlere mezar olacak, Tel Aviv'i ateş topuna çevireceğiz'' mesajı gönderdi.

Kudüs Seriyyeleri, büyük bir istihbarat başarısı olarak gördüğü bu operasyonda, Gazze saldırısına katılan binlerce İsrailli asker ve sivilin, isim, telefon numarası, mail adresi ve ev adreslerine ulaştıklarını, saldırılarla ilgili doküman ele geçirdiklerini açıkladı.

Açıklamada, elde edilen istihbarat verilerinin bir kısmının Kudüs Seriyyeleri'nin resmi sayfasından kamuoyu ile paylaşıldığını ve istihbarat bilgilerini kullandıktan sonra da paylaşmaya devam edecekleri ifade edildi.