BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 34,99
ALTIN 2.325,01
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy ekstra alamıyor mu?

Sanat müziğinin divası Bülent Ersoy maddi sıkıntı yaşadığı yönündeki haberlere ateş püskürdü.

Abone ol

Türk Sanat Müziği'nin divası, usta yorumcu Bülent Ersoy, "Benim kadar ekstraya giden başka sanatçı var mı? Kraliçeler gibi yaşıyorum" dedi ve sahip olduklarının yedi sülalesine yeteceği iddiasında bulundu.

Sabah gazetesinin haberine göre Ersoy maddi sıkıntı yaşadığı ve ekstra alamadığı yönündeki dedikodulara büyük tepki gösterdi. İşte Ersoy'un açıklamaları:

"Bu iddiaları ortaya atanlar, önce Bülent Ersoy'un sanat geçmişine bir baksın... 40 yıldır zirvede kalabilmek her babayiğidin harcı değildir...

Ben zirvenin tepesine oturmuş, ayağımı sallayıp rahat rahat keyif yapıyorum. Ağrı Dağı'nın tepesindeyim! Onun için aşağıdaki ovalarda uçuşan sivrisineklerin vızıltılarını duyamıyorum.

Benim ekstraya çıkmadığımı iddia eden insanlar, sanırım beni iyi takip etmiyorlar. Daha kimse bayram için kendisine sahne alacak mekan bulamamışken, ben Kurban Bayramı'nda Alanya'nın 7 yıldızlı otelinde sahneye çıkacağım. Hatta otelle anlaşmamı bile çoktan yaptım.

Herkes evinde oturup örgü örüp gözleri telefonda ekstra beklerken, ben gelen işleri tek tek seciyorum. Bu da işte Bülent Ersoy farkı... Benim kadar ekstraya giden bir başka sanatçı daha var mı? Kraliçeler gibi yaşıyorum.

Yıllarca çalışmasam bile, sahip olduklarım bana ölene kadar yeter. Hatta öldükten sonra benim yedi sülaleme de yeter. Üstelik tek başıma da yiyemiyorum. O konuşanlar bana gelsinler... Aç karınlarını doyurayım... Benim herkese kapım açık...

Ben piyasadaki bazı isimler gibi 30 bin lira, 40 bin lira gibi çerez fiyatlarına işe gitmiyorum. Benim fiyatım pahalı; 80 bin lira...

Sahneye çıktığım yerleri bazı insanlar bana yakıştırmıyorlar ama eski gazinolar mı kaldı? Beni dinlemek isteyen herkese farklı mekanlardan sesleniyorum.

Eskiden fuarlarda sahne alırdım. Dolup taşardı konserlerim... Fuarlarda beş liraya sahne alırken, akşam gazinoda 700-800 liraya şarkılarımı başka bir kesime söylerdim. İkisinin de lezzeti farklıdır."