BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.504,85
HABER /  GÜNCEL

Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter gözaltına alındı

Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alındı. Ekrem Yeter Bülent Arınç'ın kızı Ayşegül Arınç Yeter ile evli. Bülent Arınç'ın damadı daha önce Melih Gökçek ile yaşadığı polemikle de gündeme gelmişti.

Abone ol

Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alındı. Yeter tutuklanma istemiyle Sorgu Hakimliği'ne sevk edildi. 

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapan Yeter, KHK ile kamu görevden alınmıştı.

Ekrem Yeter'in ismi ilk olarak Melih Gökçek ile Bülent Arınç arasındaki atışmada gündeme gelmişti. Melih Gökçek "Bülent Arınç'ın kızı ve damadı Doç. Dr. Ekrem Yeter fanatik paralelcidir" demişti.

Ekrem Yeter, Bülent Arınç'ın kızı Ayşegül Arınç ile evli. Ekrem-Ayşegül Yeter çiftinin 12 yaşında Mehmet Akif isminde bir çocukları var. 

EKREM YETER : BANA VE EŞİME PARALELCİ DEMİŞSİN
Melih Gökçek'in iddiası üzerine Ekrem Yeter twitter hesabından açıklama yapmış ve Gökçek'e şu yanıtı vermişti;
-“Ey Gökçek! Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki iyi niyetinden bir an bile şüphe etmediğim, dürüst, namuslu ve vicdan sahibi bir adamın damadı olduğum için gurur duyuyorum.

-"Ancak bana ve eşime paralel demişsin, eğer paralelden kastın vatana millete ve insanlığa hizmet edenlere alkış tutmaksa evet biz sonuna kadar paraleliz.

-Yok eğer paralelden kastın devlete ve millete kumpas kurmak, ihanet etmek, rant peşinde koşmak, yalancılık, dalkavukluk, sinsilik, arkadan kuyu kazmak, belden aşağı vurmak ise onu biz bilmeyiz ama…

Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter kimdir?