BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.395,39
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bucaspor'dan iki transfer bombası

Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Bucaspor transfer atağını bugün yaptığı iki transferle sürdürdü.

Abone ol

Sarı-lacivertli kulübün yönetimi, Angola asıllı Portekizli kaleci Carlos Fernandes ve Senegalli golcü Victor Mendy ile kulüp binasında resmi sözleşme yaparak renklerine bağladı.

Tecrübeli kaleci Carlos Fernandes ile 2+1, Senegalli golcü Mendy ile 1+1 anlaşmaya varan Bucaspor, transfer arayışına devam edeceğinin sinyallerini verdi. Ayrıca Belçika Milli Takımı'nda da oynayan İsviçre ekibi Sion'un forveti Emile Mpenza'yı almak için Sion kulübü ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi. 7 aylık hamile eşinin aniden rahatsızlandığı ve çocuğunu kaybettiği haberini alan tecrübeli kaleci Carlos'un sık sık telefon görüşmesi ve tedirgin olduğu gözlerden kaçmadı.

Bucaspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Portekizli kaleci Carlos Fernandes, "Buraya geldiğim gün ev ararken telefonla kötü bir haber aldım. Eşimin rahatsızlandığını ve çocuğumuzun düştüğünü öğrendim. Eğer buraya gelmekte ciddi olmasaydım. Şu an burada olmaz ülkeme dönerdim. Ancak buradayım. Benim nasıl bir insan olduğumu herkes görecek. Süper Lig'i biliyorum. Türk takımlarını Şampiyonlar Ligi'nde ve Avrupa Ligi'nde oynarlarken görmüştüm. Buraya gelip oynayan arkadaşlarımla görüştüm. Onlarda tavsiye ettiler ve kararımı verdim" şeklinde konuştu.

Tecrübeli kaleci Carlos'a kolundaki dövmenin anlamı sorulduğunda ise; "Karım ve çocuğuma dua ediyorum" şeklinde cevap verdi. Senegalli golcü Victor Mendy ise; "Türk Lig'i hakkında bilgim var. Hocamın her dediğini yapmaya hazırım. Süratli bir oyuncuyum. Burada oynamış arkadaşlarımda tavsiye etti. Hırs ve çaba ile taraftarın isteğini yerine getireceğim" dedi.

Gazetecilerin 'Süper Lig'in forvet oyuncularına karşı sert oyun oynanan bir lig bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna ilginç cevap veren tecrübeli golcü Mendy, "Zaten ben bu stili sevdiğim için bu ligi tercih ettim. Bende agresif bir futbol oynuyorum ve seviyorum. Beni rahatsız edeceğini sanmıyorum ve korkmuyorum" şeklinde konuştu.

Ayrıca Bucaspor Basın Sözcüsü Şeref Üstündağ, Yılmaz ile yolları ayırdıklarını ifade ederek; "Transfer atağımız devam edecektir. Şu an isim veremiyorum ama görüştüğümüz oyuncular var ve görüşmelerimiz devam ediyor" dedi. Atılan imzalardan sonra Portekizli kaleci Carlos Fernandes'in karısının yanına dönebileceği ifade edildi.