BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.413,59
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bucaspor 3 puanla tanıştı

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Bucaspor, 3. haftada oynadığı Gençlerbirliği maçını 3 golle kazandı.

Abone ol

Ligde 4 puana ulaşan Bucaspor'un teknik patronu Bülent Uygun, maç sonunda yaptığı açıklamada; "Başta taraftarlarımızı sonra da futbolcularımı tebrik ediyorum" dedi

Uygun Taraftarlarımız takımı çok iyi desteklediler. Kötü durumdayken bile bizden vazgeçmemeleri onur ve gurur verici. Futbolcularım da çok iyi mücadele etti ve Gençlerbirliği gibi zor bir rakibe 3 gol attılar. Onları yürekten kutluyorum. Bunca zorluğa karşı mücadele ediyoruz fakat İzmir'den gereken katkıyı ve desteği gördüğümüzü düşünmüyorum, hala göğüs reklamımız için sponsor bulabilmiş değiliz, bu İzmir gibi modern bir kent için bir utançtır" diye konuştu.

Maçın son dakikalarında şık bir gol atan Manucho ise, "Henüz takıma uyum sağlayabilmiş değilim, iklim değişikliğinden dolayı aşırı efor sarfediyor ve çabuk yoruluyorum fakat layık olmak için bunları yapmak zorundayım" dedi.

Son dakikada attığı gol ile ilgili de konuşan Manucho, "Önemli olan benim gol atmam değil takımın kazanmış olması, ben gol atmasam ve kazanmış olsak yine aynı duyguları yaşardım benim gol atmam önemsiz" diye konuştu.

Defans oyuncusu olmasına rağmen gol atan Koray ise, "Gol attığım için mutluyum, benim golümün kazanmamızda etkisi olduğu için daha mutluyum. Çok yeni bir takımız aramıza 1 hafta önce katılmış arkadaşlarımız var bunlara rağmen kazanabilmiş olmamız sahaya yüreğimizi koymamızdan kaynaklanıyor" dedi.

Maçın gol sahibi diğer ismi Orhan Ak ise yaptığı açıklamada, "Kendi golümden çok Manucho'nun attığı gole sevindim, çünkü kendisinin buna ihtiyacı vardı ayrıca maçı koparan golü attığı için tebrik ediyorum. Yeni bir oluşum içerisindeyiz önemli işler yapmak için biraraya gelmiş oyuncularız ve önümüze çıkacak bütün engelleri aşabilecek güçteyiz, tek yumruk olarak bütün hedeflere ulaşmaya çabalıyoruz ve bunu yapacak gücümüz var, bu takım oturduğunda çok daha iyi yerlere gelecek" şeklinde konuştu.

Zorlu mücadeleden mağlup ayrıldıkları için üzgün olduğunu söyleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll ise yaptığı açıklamada, "Bir çok eksikle sahaya çıktık. Elimizden geleni yaptık fakat Bucaspor gayet başarılıydı. Çok iyi pres yaptılar ve bu bizim oyunumuz bozdu onları tebrik ediyorum galibiyeti hakettiler" dedi.

Gençlerbirliği oyuncusu Alpaslan ise, "Sıcak bizi olumsuz etkiledi, istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık, Bucasporlularda iyi mücadele ettiler ve galibiyeti hakettiler" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği'nden Aykut ise, "Haketmediğimiz bir mağlubiyet aldığımızı düşünüyorum. Küçük hatalardan dolayı mağlup olduk ama bu maç bitti yapacak bir şeyimiz yok önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.