BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,64
ALTIN 2.414,15
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erdoğan gelmese Sincanlı gülmeyecek!

Başbakan Erdoğan'ın referandum mitingi için Konya'dan sonraki adresi AK Parti'nin kalesi sayılan Sincan.

Abone ol

Başbakan Erdoğan il il dolaşarak yaptığı mitinglerle Anayasa değişikliğini anlatmaya devam ediyor. Erdoğan'ın referandum için gittiği illerde ise miting öncesi yapılan hazırlıklar vatandaşa yarıyor. Belediyeler günler öncesinden çalışmaya başlayarak kaldırımları, yolları, sokakları Erdoğan'ın gelişine hazırlıyor.

Başbakan Erdoğan'ın referandum mitingi için Konya'dan sonraki adresi Ankara. "Büyük Ankara Mitingi"adıyla yapılacak olan miting AK Parti'nin Ankara'daki kalesi olarak görülen Sincan'da yapılacak.

Büyük Miting için haftalar öncesinden çalışmalarına hız veren Sincan Belediyesi de çalışmalarını tamamladı. Göreve geldiği günden itibaren çalışmadığı ve halkın arasına karışmadığı yönünde eleştiriler alan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, miting öncesi hummalı bir çalışmaya girdi. Tuna, bekleyen hizmetleri kısa sürede tamamlayarak  potansiyelini ortaya çıkardı.

Vatandaşlar ise Başbakan'ın gelişiyle belediyenin kısa sürede tamamladığı hizmetleri " Biz hizmet görmek için her defasında Başbakan'ın gelişini mi bekleyeceğiz? Erdoğan gelmese Sincanlı'nın yüzü gülmeyecek" diyerek eleştirdi.