BIST 10.046
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.423,60
HABER /  GÜNCEL

Bu tuzağın ilk kurbanı onlar değilmiş!

Hırsızlara karşı kurdukları tuzak sonucu hayatını kaybeden yaşlı çiftin o düzeneği hakkında ilginç bir gerçek ortaya çıktı

Abone ol

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, hırsızlara karşı kurulan ve ev sahibi yaşlı çiftin ölümüne neden olan pompalı tüfekli düzeneğin, 4 yıl önce kurulduğu sırada yanlışlıkla ateş alması sonucu bir kişinin yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Güre beldesindeki yazlık evlerinde Musa (80) ve Emmy Elze Göçmez (75) çiftinin ölümüne neden olan olayın ardından yürütülen soruşturma çerçevesinde jandarma kriminal laboratuvarına gönderilen iki pompalı tüfekli düzenek üzerinde inceleme yapıldı.

Düzeneğin, geçmiş yıllarda evlerine hırsız giren Göçmez çifti tarafından önlem almak amacıyla 2007'da bir firmaya kurdurulduğu belirlendi.

Kuruluşu sırasında, mekanizmaya takılmak istenen uzaktan kumanda modülünün düzensiz çalışması nedeniyle sistemin aniden ateş aldığı, bu nedenle firma görevlisi bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Bu olayla ilgili açılan davanın da sürdüğü ifade edildi.

Bu arada, yakınları, Musa Göçmez'in ölümünün ardından yüklü miktardaki mirasının, ilk eşinden olan ve halen Almanya'da yaşadığı bildirilen oğluna kalacağını söyledi.

Göçmez'in uzun süredir aralarındaki sorun nedeniyle görüşmediği oğlunun dünkü cenaze törenine katılmadığı belirtildi.

Musa Göçmez'in cenaze törenine katılan iki kardeşiyle de aralarında bir süredir sorunları olduğu ve bu kişilerle de görüşmediği iddia edildi. Göçmez'in kardeşleri, gazetecilerin sorularını da yanıtsız bırakarak açıklama yapmaktan kaçındı.