BIST 9.992
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.434,46
HABER /  GÜNCEL

Seçim araçlarına SBS sınavı uyarısı

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Aydın SBS sınavı için partileri ve şoförleri uyardı.

Abone ol

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, şoförlere ve partilere Seviye Belirleme Sınavı uyarısı yaptı. Apaydın, partilere seçim araçlarının yayınını durdurması, şoförlere de klakson çalmamaları uyarılarında bulundu.

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın,yaptığı açıklamada, 4-5 Haziran 2011 tarihlerinde ülke genelinde 2 milyon 100 bin civarında ilköğretim okulu öğrencisinin SBS'ye gireceğine dikkat çekti. Apaydın, bütün şoför esnafını ve genel seçimler nedeniyle tanıtım yapan siyasi parti adaylarını uyararak, klakson çalmamalarını ve ses yayını yapmamalarını istedi.

Apaydın, "Toplamda 2 milyon 163 bin 142 öğrenci sınava girecektir. Tüm şoför esnafı ve araç sürücülerinin, okul önlerinde ve yakınlarında klakson ve korna çalmamaları öğrencilerimizin yararına olacaktır. Ayrıca, 12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler nedeniyle propaganda çalışmalarını her geçen gün hızlandıran adaylarımızın da aynı şekilde sınav saatleri okul önlerinde ve yakınlarında müzik açmamaları ve korna çalmamaları öğrencilerimizin geleceği için çok önemli." dedi.