BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu traktörün tek rakibi Ferrari

Tarım Fuarı'nda sergilenen Massey Ferguson marka traktör, ünlü Ferrari marka spor otomobili bile geride bırakıyor.

Abone ol

Bursa'da, TÜYAP tarafından açılan Tarım ve Hayvancılık Fuarı Alanı'nda sergilenen Massey Ferguson marka traktör, dünyaca ünlü Ferrari ve Porche gibi spor otomobilleri fiyatıyla geride bırakıyor.

TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi öncülüğünde T.C. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ile birçok kurumun desteğiyle hazırlanan BURTARIM 2010, tarım ve hayvancılık sektöründe en son üretilen çeşitli ekipmanları ziyaretçileriyle buluşturuyor.

TÜYAP Fuar Alanı'nda yer alan çok sayıda traktör, dizayn ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Fuarda bulunan bir traktör ise fiyatıyla diğerlerinden farklı olarak sergileniyor. Massey Ferguson 8600 serisi MF8690 model traktör, 170 bin avroluk fiyatıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

DÜNYACA ÜNLÜ SPOR MARKALARINI GERİDE BIRAKIYOR

138 bin avro değerindeki Ferrari 360 Modena model otomobili fiyatıyla geride bırakan lüks traktör, son model Porsche Cayenna marka otomobille eş değer.

Fuarda yeni sahibini bekleyen Massey Ferguson marka traktörü gören vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmiyor. Traktör firması yetkilileri, traktörün değeriyle dikkatleri üzerine çektiğini söyledi.

Traktörü detaylı olarak inceleyen ziyaretçiler, traktörün fiyatını duyunca şaşırıyor. Traktörle beraber hatıra fotoğrafı çektiren Mustafa Aslan isimli vatandaş, tarlasını bu büyüklükte lüks bir traktörle sürmek istediğini söyledi.

BU TRAKTÖR BENİM BOYUMU AŞAR

Traktörün fiyatını duyunca kulaklarına inanamadığını söyleyen Arslan, "Tarlada bu traktörü kullanmak isterim ama bu beni aşar. Spor otomobil fiyatında bir traktör bu. Benim işimi görür ama cebime uygun değil. Fuarda kendi keseme göre başka traktör bakacağım" dedi.

Uydu bağlantılı sürüş kontrol sisteminin bulunduğu traktör, konforlu bir şekilde tarla sürme imkanı veriyor. 12 bin ton kaldırma kapasitesine sahip olan traktörün 590 litre yakıt deposu bulunuyor. Traktör, fuarın açık kalacağı 9 Ekim Cumartesi gününe kadar ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.