BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.433,88
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

AK Parti Giresun'da revizyon kararı aldı

AK Parti Giresun İl Başkanlığı'nda yönetimdeki isimler değişti. Yeni isimlerin listesi de açıklandı.

Abone ol

AK Parti Giresun İl Başkanı Mehmet Geldi, beraberinde bulunan Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakır ve yönetim kurulu üyeleriyle parti binasında basın toplantısı düzenledi.

İl, ilçe, belde, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarında yapılan revizyonla ilgili açıklamalarda bulunan Geldi, amaçlarının teşkilatlarda en yüksek verimliliği sağlamak olduğunu söyledi. AK Parti İl Başkanı Geldi yaptığı açıklamada “Başbakanımızın il başkanları toplantısında dile getirdiği üzere en geç 31 Aralık'a kadar İl, ilçe, belde, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarındaki görevden alma, görevlendirme, revizyon, görev değişiminin olağan üstü haller dışında tamamlanmış olması gerekiyordu. Bu doğrultuda İl Başkanı olarak hedefimiz Başbakanımızın tavsiyesi doğrultusunda teşkilatlarımızda en yüksek verimliliği sağlayacak yapıyı oluşturmaktır. İl Yürütme Kurulu üyelerini yeniden belirlerken, bu zamana kadar gösterdikleri performans, yaptıkları iş dolayısıyla ayırabilecekleri zaman, ekonomik imkanlar ve fiili durumları dikkate alınarak belirlenmiştir” dedi.

Kim hangi göreve geldi?

Sadece kişilerin görevlerinin değiştiği görev değişiklikleri şu şekilde oluştu:

İl Başkanı Mehmet Geldi, Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Teşkilat Başkanı Nail İpek, Seçim İşleri Başkanı Şengün Şahin, Medya Tanıtım Başkanı Hakan Korkmaz, Dış İlişkiler Başkanı Kemal Kurt, Sosyal İşler Başkanı Hatice Kocaoğlu, Yerel Yönetimler Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ekonomik İşler Başkanı Mustafa Karadere, Halkla İlişkiler Başkanı İbrahim Usta, Mali İdari İşler Başkanı Tarık Çakır, AR-GE Başkanı Zeki Çakır ve İl Sekreteri Abdullah Alakaş