BIST 10.056
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.422,78
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bucaspor'da Aybaba imzayı attı

Bucaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Samet Aybaba, resmi sözleşmeyi imzaladı.

Abone ol

Bucaspor'da istifa eden Bülent Uygun'dan sonra teknik direktörlük görevine getirilen Samet Aybaba resmi sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Teknik Direktör Samet Aybaba, önlerinde uzun ve zorlu bir süreç olduğunu belirterek, "Kulübü yeniden yapılandıracağız ve kalıcı çalışmalarımız olacak. Bucaspor'un kapasitesini hem sportif hem de Kurumsal olarak geliştireceğiz. Umarım bizim içinde, Bucaspor içinde hayırlı bir anlaşma olur" dedi.

Bucaspor'daki genç oyunculara değinen teknik direktör Samet Aybaba, "Bu cevheri değerlendirmek istiyorum. Elimizde genç oyunculardan kurulu hırslı ve yetenekli bir takım var. Benim görevim onları kaynaştırıp en iyi malzemeyi ortaya çıkarmak" diye konuştu.

Bucaspor Altyapı Sorumlusu Seyit Mehmet Özkan, "Türkiye'deki en tecrübeli ve deneyimli isimlerinden biriyle sözleşme imzalıyoruz. Samet hoca bizi çok iyi yerlere getirecektir. Hızlı bir şekilde önce Bank Asya 1. Lig'e bir sezon sonra da şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükseldik. Fakat sportif başarıyla birlikte kurumsallığımızı da geliştirmemiz gerektiğini geç anladık. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor. Samet Aybaba ile birlikte bütün problemlerimizi teker teker aşacağız" şeklinde konuştu.

Bucaspor'un İzmir takımı olduğunu kaydeden Özkan, "Biz oynadığımız ligde İzmir kentini temsil ediyoruz ve İzmir'den destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Basın sözcüsü Timur Yaykıran ise Samet Aybaba'nın camiaya hayırlı olmasını dileyerek, "Daha önceki teknik direktörümüze gösterilen ilgi ve alakanın Samet hocamıza da gösterilmesini istiyoruz" dedi.

İmza törenine Kulüp Başkanı Şeref Üstündağ'ın katılmaması dikkat çekti.