BIST 10.083
DOLAR 32,25
EURO 34,85
ALTIN 2.431,45
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkandan Beykoz'a yatırım müjdesi

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 2011 yılında hayata geçireceği projelerini anlattı.

Abone ol

Halk Meclisi’nde Başkan Çelikbilek’ten müjde: “2011 projelerin hayata geçtiği dopdolu bir yıl olacak”

Beykoz Belediyesi tarafından ilçe sakinlerinin çeşitli taleplerini ve yürütülen belediye hizmetleri hakkında düşüncelerini paylaşmaları amacıyla düzenlenen Halk Meclisleri’ne Ekim ayı toplantısıyla tekrar başlandı.

Belediyenin çeşitli proje ve yatırımları hakkında vatandaşların bilgilendirildiği halk meclisi toplantılarına yaz döneminde 2 aylık ara verilmişti. 2 aylık aranın ardından düzenlenen Ekim ayı toplantısına katılım yoğundu.

Beykoz Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Projelerini anlattı

Beykozluları yürütülen ve proje aşamasındaki belediye hizmetleriyle ilgili bilgilendiren Başkan Yücel Çelikbilek vatandaşların sorularını da yanıtladı. Sokak Hayvanları Projesi ile Beykoz’un köpek sorunun çözüme kavuşmaya başladığını ifade eden Başkan Yücel Çelikbilek, hayvan sahiplenen, gönüllü olan ve çözüme destek olan herkese teşekkür ederek, belgelerini takdim etti. “Her Eve Çöp Bidonu” projesini de hızla yaygınlaştırdıklarını belirten Başkan Çelikbilek, sokaklardan çöplerin kalkmasıyla hayvanlarında azaldığının altını çizerek, uygulamaya başlanan mahallelerde şikâyetlerin büyük ortanda düştüğü kaydetti.

2011 özel bir yıl olacak

“2011 yılının hazırlanan projelerin hayata geçeceği dopdolu bir yıl olacak.”diyen Başkan Çelikbilek, temizlik ile ilgili halka uyarılarda bulunarak sokak temizliğinin medeniyetin bir göstergesi olduğunu, bunu da Belediye ve vatandaşın birlikte başaracağını söyledi. Ayrıca Başkan Çelikbilek ‘Bilgili Hanım’ ve ‘Gezici Sağlık Otobüsleri’nin de yakında Beykoz’u dolaşmaya başlayacağının müjdesini verdi.

Firmalara teşekkür belgesi

Halk Meclisi toplantısında ayrıca Beykoz Belediyesi tarafından farklı zamanlarda yapılan denetimler sonucu “Örnek Firma Teşekkür Belgesi” almaya hak kazanan firmalara da belgeleri teslim edildi.

Beykoz Belediye Bülteni hakkında daha önce yapılan duyurularla vatandaşlar tarafından saklanan bültenlerin sağ üst köşesindeki numaralarla ilgili çekilişlere Ekim ayı Halk Meclisi ile başlandı. Birer laptopla ödüllendirilecek numaralar yapılan çekilişle 12198, 11740, 1405, 2574, 3375, 3295, 480, 7588, 9660, 14633 olarak belirlendi. Bu numaralardan herhangi birine sahip ‘Beykoz Belediye Bülteni’ni saklayan ve Belediyemize getiren vatandaşlara birer dizüstü bilgisayar hediye edilecek.

Toplantı sonunda vatandaşlara ayrıca çekilişle birer kitap hediye edildi.