BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursaspor salonda çalıştı

Karabükspor hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, salonda çalıştı. Kadrodışı kalan Volkan Şen ise A2 takamıyla çalıştı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında önümüzdeki Cuma günü kendi sahasında Kardemir Karabük ile karşılaşacak olan Bursaspor, salonda çalıştı. İzinsiz olarak ABD'ye gittiği gerekçesiyle dün süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklanan Volkan Şen ise sabah saatlerinde A2 Takımı ile Vakıfköy Tesisleri'nde düz koşu yaptı.

Lig lideri Bursaspor, sabah idmanını Özlüce Tesisleri'nde salonda gerçekleştirdi. Basın mensuplarının 5 dakika görüntü almalarına izin verilirken teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcuların moralli oldukları gözlendi.

Antrenmana A Milli takım kampında bulunan Sercan Yıldırım ile kaptan Ömer Erdoğan ile ümit milli takımda bulunan Serdar Aziz, geçtiğimiz haftaki İstanbul Büyükşehir Belediye maçında aldığı darbe sonrası sağ alt adalesinde ödem oluşan İbrahim Öztürk ve kontrol amaçlı dinlendirilen Ivan Ergiç çalışmaya katılmadı.

Ağırlık ve kondisyon çalışması yapılan antrenman bir saat sürdü. Volkan Şen'i kadro dışı bırakan Ertuğrul Sağlam salondaki kondisyon çalışmalarını yakından takip etti. Bursaspor Karabük maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapacak.

VOLKAN ŞEN VAKIFKÖY'DE ÇALIŞIYOR

Öte yandan, kadro dışı bırakılması ile birlikte Bursaspor'un A2 takımı ile birlikte antrenmana çıkan Volkan Şen, sabah antrenmanında sadece düz koşu yaptı.

Vakıfköy tesislerindeki idmana gazeteciler alınmadı. Volkan Şen'in öğleden sonra yapılacak olan hazırlık maçında yer almayacağı akşam antrenmanında yeniden düz koşu yapacağı belirtildi.