BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.390,19
HABER /  SPOR

Bu sözler kavga çıkartır

Koyu Galatasaraylı Fatih Altaylı öyle sözler söyledi ki ne Galatasaraylılar, ne de Fenerbahçeliler memnun olacak. Bakın neler söyledi?

Abone ol

İNTERNETHABER
Nur Akman

Galatasaray eski yöneticisi Fatih Altaylı küfür iddilarının doğru olduğunu söylendi. "Mahmut Uslu bunu hep yapar. Ben yaşadım. Arkamda oturan FB'li yöneticiler en galiz küfürleri etti" dedi.  Başkan Polat'ın maçı terk etmesini de "küfür yiyince terk edeceksin, yenilince değil" diye eleştirdi.

TURUNCUYLA BİLE BİZİ TANIDILAR

ONU EVİNDEN ALIR DÖVERİM

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından ortaya çıkan "küfür" polemiği sürüyor. Galatasaraylıların iddiasına göre Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, Galatasaraylı yönetici Haldun Üstünel'e "ana avrat küfrediyor..." Olaylar büyüyor, hatta yaşanan tüm çirkinliklere CHP Lideri Deniz Baykal da şahit oluyor. Daha sonra Aziz Yıldırım'la konuşan Üstünel, Uslu için "Onu gece evinden alır döverim" diyor...

AZİZ YILDIRIM'I ÇİLEDEN ÇIKARAN O SÖZLERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Fenerbahçe yenilgesine bozulmadığını söyleyen Altaylı "Fenerbahçe bunu ilk defa yapmıyor ki hatta ben 9 gol bekliyordum da yine 4 attılar" deyip son günlerde duyduğu en güzel fıkrayı da şöyle anlattı:
"Bizim Galatasaraylılar sarı kırmızı giyince Fenerbahçe bizi tanıyıp, yeniyorlar diye turuncu giyip sahaya çıkmışlar. Fenerbahçe onları bu turuncu haliyle ilk başta tanımayıp ilk golü yemiş, fakat ardından Galatasaray olduğunu anlayınca 4 atmış"
BANA DA KÜFRETTİLER

Altaylı olayın küfür kısmına ise tamamen inandığını söyledi ve "Ben bizzat yaşadım. 2. Başkanken şeref tribününde arkamda oturan Fenerbahçeli yöneticiler en galiz küfürleri etti. Maçtan kalkıp çıktı. Ve tövbe ettim. Yönetici olarak bir daha maça gitmedim." dedi.

MAHMUT USLU BUNU HEP YAPIYOR

"Mahmut Uslu bunu hep yapıyor. Daha geçen gün Belediyesporlu bir tanıdığım Uslu'nun kendi maçlarında da küfrettiğini söyledi" diyen Altaylı spor basınına da çattı. "Fenerbahçe üzerinden nemalanan basın için Uslu hep haklı, diğerleri haksız" dedi.

ADNAN POLAT'A ELEŞTİRİ

Aziz Yıldırım'ın maçın sonunda Uslu'ya sahıp çıkmasını ise "Yıldırım sahip çıkar. Ama asıl Galatasaraylı yöneticilerin sessiz kalması acı. Küfrü düyunca kalkıp gideceksin" dedi. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın kalkıp gitmesini ise "yenildiğinde değil, küfür yediğinde kalkıp gideceksin" diye eleştirdi.