BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.390,58
HABER /  SPOR

Fener alternatifini buldu

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek kaleci Volkan Demirel'in yerine F.Bahçe kaleci alternatifini buldu...

Abone ol

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek kaleci Volkan Demirel'in yerine arayışlarını sürdüren F.Bahçe'nin İstanbul Belediyespor'un file bekçisiyle ilgilendiği öğrenildi.

Bosnalı kalecinin Türk statüsünde oynaması ihtimalinin de yüksek olması nedeniyle Fenerbahçe yönetiminin ilk tercih olarak Hasagiç'e yöneldiği belirtildi.

Devre arasında bu transferi gerçekleştirmek isteyen sarı-lacivertlilerin Bosnalı kaleci ve kulübü ile de prensipte anlaşmaya vardığı kaydedildi. Hasagiç'in Türk statüsünde oynaması için nüfus müdürlüğüne vatandaşlık başvurusu yapıldığı ve cevap beklendiği bildirildi.

SEZON BAŞINDA DA GÜNDEMDEYDİ

Sarı-lacivertliler, sezon başında da Hasagiç'in transferiyle ilgilenmiş ancak gerçekleşmemişti. Türkiye'de 2004-2007 yılları arasında Gaziantepspor'da forma giyen Bosnalı kaleci, 2007'den bu yana da Belediyespor'da oynuyor.

Bosna Hersek Milli Takımı'nda da görev yapan Hasagiç, 2002-2004 yıllarında ise Sarajevo kulübünde forma giydi.

2002-2003 sezonunda F.Bahçe'ye gelen Volkan Demirel'in sezon sonunda sözleşmesi sone ererken, milli kaleciyle İngiltere'den Manchester City, Tottenham, Arsenal, Yunanistan'dan Olypiakos ve Almanya'dan Hertha Berlin gibi kulüpler yakından ilgileniyor.