BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Topaloğlunun güldüren cevabı

İmam nikahlı karısı, Topaloğlu soyadını alsın diye şeytanın aklına gelmeyecek cinlik yaptı. Sonra da bakın kendini nasıl savundu?

Abone ol

Mustafa Topaloğlu imam nikahlı eşi Derya Hanım'ın nüfusta kardeşi olarak kayıtlı olmasıyla ilgili konuştu.  İddiaları yalanlamadı aksine yine uzaylılığına yaraşır bir açıklama yaptı: "Olay sadece Derya Hanım'ın soyadımı çok sevmiş olmasıdır" dedi...

TOPALOĞLU İDDİALARA NE DEDİ? 

İNTERNETHABER-

"Birlikte yaşadığı kadın, nüfusta kardeşi olarak kayıtlı" haberlerinin ardından Mustafa Topaloğlu Kanal 1'de Kenan Erçetingöz'ün Akşam Keyfi programına katıldı ve yine kendine has bir açıklama yaptı.

Konuya "'Bir imam haberi çıktı, anlamadım. Fransa'dan imam mı geliyor?" diyerek önce kendi üslubunla giriş yapan Topaloğlu magazincilerin yanlış haber yaptığını söyledi. Ama sonunda çıkan iddiaların gerçek olduğunu şu sözlerle itiraf etti: "Bu işte bir yanlışlık var! Olay sadece Derya Hanım'ın soyadımı çok sevmiş olmasıdır."

RESMİ NİKAHLI EŞ BOŞAMIYOR

Bomba haber bugün patladı.  Topaloğlu'nun imam nikahlı eşi Derya Hanım'ın nüfusta kardeşi olarak kayıtlı olduğu iddia edildi! Resmi nikahlı eşi Hasibe Hanım boşanmaya yanaşmadığı için ünlü türkücünün 10 yıldır birlikte yaşadığı Derya Hanım 'Topaloğlu' soyadını kullanamıyormuş. Mustafa Topaloğlu bu durumu ortadan kaldırmak için çareyi imam nikahlı eşini ailesinin nüfusuna yazdırmakta bulmuş.

EVLATLIKTAN REDDEDİLDİ

Kızlarının 'Topaloğlu' soyadını taşıyabilmesi için Derya Hanım'ın ailesi, kızlarını evlatlıktan reddetmiş. Ardından da Mustafa Topaloğlu'nun anne-babası Derya Hanım'ı kızları olarak nüfusa kaydettirmiş. Eski soyadı 'Yüksel' olan Derya Hanım böylece nüfus kayıtlarına 'Derya Topaloğlu' adıyla, ünlü türkücünün kardeşi olarak geçmiş.

TÜRBANI ÇIKARDI DÜĞÜNE GİTTİ!

Mustafa Topaloğlu'nun imam nikahlı eşi Derya Hanım, en son Mehmet Ali Yılmaz'ın oğlunun düğününe türbansız olarak katılmıştı. Derya Hanım, "Türbandan dolayı saç diplerim yara oldu. Altı ay tedavi gördüm, sonra da takmayı bıraktım" demişti.