BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,01
ALTIN 2.318,81
HABER /  GÜNCEL

Bu saç ne renk tartışması 'Mor mu pembe mi'

'Bu elbise ne renk' tartışmasının ardından sosyal medyayı bir renk tartışması daha kasıp kavuruyor. İşte insanı kendi gözlerinden şüphe ettiren 'mor-pembe' saç...

Abone ol

Geçtiğimiz aylarda 'beyaz ve altın sarısı mı yoksa siyah ve mavi mi' tartışmasıyla sosyal medyayı kasıp kavuran 'renk tartışmaları' trendi bitmek bilmedi. Bu kez sosyal medyada "Bu saç ne renk?" sorusu en merak edilen konu haline geldi.

1 MİLYONUN ÜZERİDNE TIKLANAN 'RENKLİ SAÇ' VİDEOSU!

Haftalarca konuşulan 'Bu elbise ne renk?' sorusunun yarattığı akımla ortaya çıkan 2Bu saç ne renk?' dedirten 'renkli saç videosu'nda Melbourne-Florida'da yaşayan 24 yaşındaki Sabrina Abu-Obeid'in mor renge boyadığı saçlarının renk değişimi adım adım görülüyor. Imgur'da yayınlanan videonun görüntülenme sayısı 1 milyonu aşmış durumda.

SEVGİLİSİ FARK ETMİŞ...

Saçlarını mora boyatan Sabrina'nın bu renk değişimini sevgili fark etmiş ve görür görmez bu değişimi canlı canlı kaydetmiş...

bu-sac-ne-renk-mor-mu-pembe-mi.jpg
ADIM ADIM DEĞİŞİM!


Mutfaktan banyoya doğru ilerleyen Sabrina'nın saç renginin değiştiğini fark edince, gözlerine inanamadığını söyleyen sevgilisi DJ Monopoli, Sabrina'nın saçındaki mavi, mor ve pembe tonlarının saniyeler içerisinde değişimini videoya alıyor.

Sabrina Buzfeed'e verdiği ropörtajda, videonun bu denli yayılacağını ve tartışılır hale geleceğini beklemediklerini söylemiş.

"BU ELBİSE NE RENK" FURYASI NASIL BAŞLAMIŞTI?

Tumblr'da paylaşılan bir elbise fotoğrafı, rengi yüzünden tüm dünyayı ikiye bölmüştü. Sosyal medya üzerinden paylaşım rekorları kıran elbisenin rengi üzerine binlerce yorum yapılmıştı. Kimisi mavi-siyah, kimisi sarı-beyaz demişti. 

ekran-resmi-2015-06-02-16.29.28.png