BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.403,37
HABER /  SPOR

Bu laf KAN çıkartır!

Hıncal Uluç Sivasspor'un hocası Bülent Uygun'u çok sert eleştirdi. İşte söyledikleri...

Abone ol

Sivasspor'un hocası Bülent Uygun "Şampiyonluk iddiamız yok. Ne demek istediğimi anlayan anladı" dedi. Uygun'un ağır bir dille eleştiren Hıncal Uluç'a göre "Bu laf Galatasaray-Sivas maçında kan çıkarır" dedi.

Hıncal Uluç Fotomaç'taki köşesinden şunları yazdı:

BU ÇOK AĞIR BİR İTHAM

"Bülent Uygun'u ben bir türlü bağışlarım. Türkiye'de çok yaygındır ya hani, 'Uğur yaptı' denir. Uğur yapmışsa ve bu nedenle böyle söylüyorsa tamam ama bunun altında herhangi bir ima varsa çok ayıp. Bu çok ağır bir itham. Bu laf Galatasaray- Sivas maçında kan çıkarır.

BİLDİĞİN BİR ŞEY VARSA KONUŞ, İMA ETME!

Bu hafta 1. ve 2. olan iki takımın maçı var. Final maçı var. "Bizi şampiyon yaptırmazlar" demeye hakkın var mı? Hem de böyle bir maçın arifesinde... Seyirciyi böyle tahrik etmeye hakkın var mı? Bildiğin bir şey varsa konuş, böyle garip, imalı laflar etme...

Ha 'Biz hasbelkader lideriz ama bizim 34 haftayı götürecek gücümüz yok' de. Bunu da açıkla... Ya da 'Ben bu takımı elimde tutamam, transfer dönemi geliyor. Sivasspor'un hali meydanda, maaşları ödeyemiyorum. Mehmet Yıldız ile Hayrettin'i satarak, sezon sonunu getiririz" diyebilirsin. Ama manalı manalı, imalı imalı konuşursan olmaz!..

YÖNETİM BUNUN HESABINI NİYE SORMUYOR?

Sivasspor yönetimi, bunun hesabını nasıl sormuyor çok hayret ediyorum. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ne diyor mesela!.. İki de bir de teknik direktörünün "Biz şampiyon olamayız" demesine...

MELİH GÖKÇEK MAÇI SATIN MI ALDI DA YENİLDİN?

Geçen hafta Sivasspor'u Ankaraspor karşısında hakemler mi mağlup etti? Ankaraspor ligin sonuncusu... Lig sonuncusuna yenildiler. Yenselerde bugün Galatasaray ile arasındaki fark 5 puan olacaktı. 6 puan olacaktı Fenerbahçe ile... Niye olamıyorsun? Söylesin bakalım bana Bülent Uygun; Ankaraspor maçını niye kaybetti? Melih Gökçek mi kaybettirdi? Satın aldı maçı ki bana laf atsın!..