BIST 10.005
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.431,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu başkanın şartı şaşırtıyor

Alaplı İlçesi'nin Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, parti değiştirmek için öyle bir şart koydu ki tam anlamıyla trajik komik.

Abone ol

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, parti değiştireceği yönündeki söylentilere cevap verdi. Başkan Saydam, beldenin sorunlarını çözecek ve beldeye hizmet getirecek siyasi partiye geçebileceğini ifade etti.

DSP’li Belediye Başkanı Ahmet Saydam, beldenin en büyük sorunun ‘yol’suzluk olduğunu ifade etti. Hakkında çıkan parti değiştireceği yönündeki söylentilere de cevap veren Başkan Saydam, yol ve hizmet getirecek siyasi partiye geçebileceğini vurguladı, Gümeli Beldesinin şimdiye kadar siyasiler tarafından hep ihmal edildiğini vurgulayan Saydam, “Beldeme en iyi hizmeti sunmak için çalışmalar yapıyorum. Beldemiz uzun yıllardan beri hiçbir siyasi iktidar tarafından hak ettiği hizmeti almamıştır. Beldemizin en büyük sorunu yol sorunudur.

Belde de ara ve mahalle yolları dahil olmak üzere 185 kilometrelik yol güzergahında bir metre dahi asfalt bulunmamaktadır. En büyük isteğimiz 7 kilometrelik Alaplı-Gümeli yolunun yapılması bu yaz ayında bu asfaltın yapılmasını istiyoruz. Partimi değiştirebilirim, tabi şartım var. Beldemize yol ve hizmeti hangi parti getirirse o partiye geçeceğim” dedi.