BIST 10.020
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.431,94
HABER /  DÜNYA

Sabah uyandı hesabında 132 milyar vardı

Cumartesi günü ailecek alışverişe çıktılar. Bankadan para çekmek için kartı ATM'ye soktuklarında şok oldular. Çünkü hesapta milyarlar vardı

Abone ol

Hesabınızda milyar dolarlar varken, marketten alışveriş yapma fikri bile saçma gelebilir, ancak Stephanie Hickman ve ailesinin yaşadıkları bu konudaki düşüncelerinizi değiştirebilir!

Amerika, Virginia'da yaşayan Stephanie Hickman, Cumartesi sabahı alışverişe çıktığında yaşayacaklarından habersizdi. Hesabının olduğu bankanın ATM'sine giden Hickman, hesabını kontrol ettiğinde şok oldu.

Hickman'ın hesabında tam 88 milyar dolar (132 milyar lira) vardı!
Parayı harcamak yerine, kocasıyla birlikte SunTrustBank'ı arayarak, durumu haber vermeye karar verdiler, ancak bankanın cevabı durumu iyice içinden çıkılmaz hale getirdi.

Birkaç banka çalışanıyla görüşmelerine rağmen, kimse onlara paranın nasıl geldiğini ya da durumun nasıl düzeltilebileceğini söyleyemedi.
"Kocam üç farklı kişiyle konuştu ve hepsinin söylediği hesabımıza erişemedikleri ve sorunu çözemedikleri oldu" diyen Hickman, "Hesabımız donduruldu ve ulaşamıyoruz, internet bankacılığı, telefon bankacılığı" sözleriyle, içinde bulundukları durumu anlattı.

"88 milyar dolar bizim paramız demiyorum, ancak hesabımızdaki paranın en azından 150 doları bizimdi ve artık ona bile ulaşamıyorum" diyen Hickman'ların hesabı Pazartesi gününe kadar donduruldu ve aile hesaplarındaki milyar dolarlara rağmen, hafta sonunu "parasız" geçirmek zorunda kaldı.

SunTrust bankası problemi çözmeye çalıştığını açıkladı.